Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

GNTM 3: Το επικό rap battle ανάμεσα σε Δημοσθένη και Σκουλό!

Απίστευτη στιγμή!

GNTM 3: Το επικό rap battle ανάμεσα σε Δημοσθένη και Σκουλό!
News 05.10.2020 23:35
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η ώρα της κρίσης ήρθε για μια ακόμα φορά στο GNTM 3! Μετά από μια δοκιμασία που οι παίκτες έπρεπε να δώσουν "μάχη", βρέθηκαν μπροστά από τους κριτές! Αυτή τη φορά υπήρχε ένα επικό rap battle ανάμεσα στον Δημοσθένη που έχει συνηθίσει να ραπάρει αλλά και τον Δημήτρη Σκουλό!

Ναι καλά ακούσατε, μετά απο ένα rap τραγούδι της στιγμής που σκαρφίστηκε ο παίκτης και διασκέδασε τους πάντες, ο Δημήτρης Σκουλός μιας και η φωτογραφία του παίκτη ήταν φανταστική του αφιέρωσε και αυτός ένα τραγούδι! Δείτε την καταπληκτική φωτογράφιση του..."γύπα"

GNTM 3: Εκτός εαυτού ο Καράβας - "I don't give a f***"

Στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης του GNTM 3, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν, στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής καμπάνιας για αντηλιακό, να δώσουν τη “μάχη με τον ήλιο” και να φωτογραφηθούν στο φακό του Βασίλη Τοπουσλίδη ως δυναμικοί Beach Fighters. O Κωνσταντίνος έκανε τον Γιώργο Καράβα να βγει από τα ρούχα του!

Πιο συγκεκριμένα το golden pass του φετινού παιχνιδιού ήθελε να πάει κόντρα στον ρόλο που έπρεπε να μπει παριστάνοντας πως βρίσκεται σε πόλεμο , κάτι που ενόχλησε τον Γιώργο Καράβα που που επισήμανε πως αυτό σε μια πραγματική δουλειά δεν μπορεί να το πει!

Μάλιστα η φράση που θα του έλεγε δεν ήταν άλλη από "I don't give a f***".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

GNTM 3: Το γράμμα της Χρύσας μετά την αποχώρηση της - "Να βγάλετε τον καλύτερο..."

GNTM 3: Έριξε ξανά τα "πυρά" της η Ρασέλ - "Ξερνάω, είναι παιδάκια!"

Share