"Λύγισε" η Γλυκερία στο Ενώπιος Ενωπίω - Το συγκινητικό βίντεο

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Δευτέρας (05/10) φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου την Γλυκερία, η οποία σίγουρα δεν περίμενε να πάρει τέτοια τροπή η συζήτηση τους.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, με αφορμή ένα βίντεο, ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση της. Στο βίντεο παρουσιάζεται ο γιος της, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την μητέρα του.

«Ήταν, είναι και θα είναι η φανταστική μαμά. Είμαστε πολύ φίλοι με ότι περιλαμβάνει αυτό, τις συμφωνίες μας, τις διαφωνίες μας, τα καβγαδάκια μας. Νομίζω ότι είναι φοβερή και σαν γιαγιά. Για μένα είναι τεράστια τιμή που παίζω με τη Γλυκερία, πέρα από το ότι είναι μητέρα μου και κάποιος μπορεί να θεωρεί ότι είναι πολύ εύκολο και δεδομένο. Είναι κάτι πολύ μεγάλο, το οποίο η ίδια το κάνει και γίνεται μεγάλο με τον τρόπο που ερμηνεύει, με τον τρόπο της γενικά» Ανέφερε ο γιος της Γλυκερίας.

Η ίδια, εμφανώς συγκινημένη, δήλωσε: «Πάντα τον στήριζα και τον εμπιστευόμουν και αυτό μόνο κέρδος μπορεί να φέρει σε ένα παιδί. Εγώ λειτουργώ με ένστικτο και πάντα εμπιστεύομαι το ένστικτό μου. Νιώθω συγκίνηση και απίστευτη σιγουριά όταν τον νιώθω πίσω στην ορχήστρα, νομίζω ότι είμαι στο σπίτι μου. Με θαυμάζει κι εγώ τον θαυμάζω. Από την ώρα που ήρθε ο Κώστας στην ορχήστρα, όταν γυρνάω και τον κοιτάω, πάντα μου χαμογελάει. Και αυτό μου δίνει τόσο μεγάλη δύναμη να συνεχίζω και αν γίνομαι ακόμα καλύτερη»

Γλυκερία Ενώπιος Ενωπίω

Γιος Γλυκερίας

Αλλαγές για το Ενώπιος Ενωπίο του Χατζηνικολάου!

Ο θάνατος που "τσάκισε" τη Γλυκερία

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Γλυκερία θέλησε να στείλει ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για έναν καλό της φίλο που έφυγε από τη ζωή. Ο ξαφνικός του θάνατος, «τσάκισε» τη γνωστή τραγουδίστρια.

H γνωστή τραγουδίστρια αποχαιρέτησε με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο τον Αγάθωνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες το απόγευμα.

«Αγαπημένε μου φίλε έφυγες νωρίς… Με την φωνή και την ψυχή σου ενσωματώθηκες περισσότερο απ όλους σαν γνήσιος ρεμπέτης στα τραγούδια που τόσο αγαπούσες… Είχα τη χαρά να συναντηθώ μαζί σου μουσικά στη δισκογραφία,σε συναυλίες, στο ιστορικό Χάραμα… Κάθε μουσική συνάντηση μαζί σου, ανάταση και μέθεξη! Καλό ταξίδι Αγάθωνα!», έγραψε η Γλυκερία.

Το δικό του συγκινητικό μήνυμα για το θάνατο του Αγάθωνα έστειλε και ο Γιώργος Νταλάρας.