Ορφέας Αυγουστίδης - Εξομολογήθηκε τα πάντα για την σχέση του στο Happy Day

Τα μάθαμε όλα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ορφέας Αυγουστίδης - Εξομολογήθηκε τα πάντα για την σχέση του στο Happy Day

Στο πλατό του Happy Day φιλοξενήθηκε το πρωινό της Τρίτης (06/10) ο Ορφέας Αυγουστίδης αποκαλύπτοντας στην Όλγα Λαφαζάνη την φάση που βρίσκεται αυτήν την στιγμή ερωτικά και επαγγελματικά.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την σχέση του, με τον πιο τρυφερό τρόπο που θα μπορούσε, για την συμμετοχή του σε νέο σίριαλ και τη σχέση του με τα social media.

Αναφορικά με την σχέση του, δήλωσε: «όταν είσαι με έναν άνθρωπο για χρόνια, προφανώς και είσαι γιατί κάποια πράγματα είναι ωραία που τα μοιράζεσαι. Κάποια κοινά έχεις βρει, κάπου αλλού που σου λείπει σε συμπληρώνει. Αυτό είναι μια ολόκληρη χημική αντίδραση. Μαζί τα ευχαριστιόμαστε όλα».

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για το αν θα συμμετάσχει τελικά στο νέο σίριαλ του MEGA ανέφερε «δεν ξέρω και γω να σας πω την αλήθεια. Πραγματικά δεν ξέρω. Τα πράγματα είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό για όλους. Φαντάζομαι ότι, ότι ξέρετε και εσείς, ξέρω και γω. Κάτι από αυτά που είχαν γραφτεί ήταν σωστό αλλά ήταν και πολύ νωρίς και μέσα στο καλοκαίρι. Μάλλον δεν ήταν και επίσημο γιατί αν ήταν θα είχα ενημερωθεί και εγώ».

Πρόσθεσε, επίσης: «ναι, έχω σκεφτεί να αλλάξω επάγγελμα για προσωπικούς, υπαρξιακούς λόγους και όχι οικονομικούς. Αναρωτιέμαι, βέβαια, τι άλλο θα μπορούσα να κάνω αν και δεν έχω δώσει ακόμα απάντηση. Δεν τα ξέρω όλα, δεν είναι όλα τοποθετημένα σε θέσεις».

Παράλληλα, ο Ορφέας Αυγουστίδης δήλωσε πως τη σχέση του με τα social media την διατηρεί σε αυστηρώς επαγγελματικό πλαίσιο ενώ δεν έχει δεχθεί - παραδόξως - ποτέ διαδικτυακό φλερτ από θαυμάστρια.

Ορφέας Αυγουστίδης με την κοπέλα του

Ο κούκλος ηθοποιός δεν έχει μάτια για άλλη!

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι full in love! Η σπάνια εμφάνιση με την αγαπημένη του! (Βίντεο)

Ο Ορφέας Αυγουστίδης είναι full in love και δε διστάζει να το δείξει. Ο φωτογραφικό φακός τον "συνέλαβε"΄σε μία σπάνια εμφάνιση με την αγαπημένη του!

Πρόκειται για έναν ηθοποιό που προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά όμως, ο αγαπημένος γιος της Μαρίας Τζομπανάκη δεν κατάφερε να ξεφύγει από το φακό, ο οποίος τον έπιασε επ' αυτοφόρω με την αγαπημένη του ενώ είχαν βγει για βόλτα στα μαγαζιά.

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή "Πρωινό" της Φαίης Σκορδά, είδαμε φωτογραφίες του Ορφέα Αυγουστίδη με την αγαπημένη του, η οποία δραστηριοποείται εκτός του χώρου των καλλιτεχνικών.

"Έχουν γεμίσει καρκίνο όλοι οι πνεύμονες...": Η συγκλονιστική εξομολόγηση - κατάθεση ψυχής του Ορφέα Αυγουστίδη!

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Ορφέας Αυγουστίδης στο Πρώτο Θέμα και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε τι τον στενοχωρεί στην κοινωνία.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ζει στο κέντρο της Αθήνας και εξέφρασε τους προβληματισμούς του για όσα βιώνουμε. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ορφέας συγκεκριμένα ανέφερε: «Αυτό που με στενοχωρεί σήμερα είναι ότι, παρά τη δύσκολη κατάσταση την οποία όλοι βιώνουμε, δεν έχουμε γίνει ένα. Έχουν γεμίσει καρκίνο όλοι οι πνεύμονες που μπορούν να μας δώσουν ανάσα κι εμείς κρατάμε τα κουσούρια μας.