Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θανάσης Ευθυμιάδης: "Από κει και μετά τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο για εμένα..."

Τι αναφέρει για την πιο δύσκολη περίοδο της προσωπικής του ζωής

Θανάσης Ευθυμιάδης:
News 06.10.2020 10:11
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο αγαπημένος ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, με αφορμή τη συμπλήρωση από τα 25 χρόνια της πρεμιέρας του «Ντόλτσε Βίτα», αποφάσισε να δημοσιεύσει στο προσωπικο του λογαριασμό στο instagram, που προσφάτως δημιούργησε, μια αρκετά συγκινητική φωτογραφία, αναφέροντας κυρίως πώς τίποτα από τότε δεν έμεινε το ίδιο για αυτόν.

Η συγκεκριμένη δημοσίευση απέσπασε πολλά θετικά σχόλια και άγγιξε πολλούς τηλεθεατές. Η λεζάντα της φωτογραφίας ήταν:

Σαν σήμερα, στις 5 Οκτωβρίου 1995, έγινε η πρεμιέρα του Ντολτσε Βίτα, και από κει και μετά τίποτα πια δεν θα ήταν το ίδιο για εμένα. Την πιο δύσκολη και γεμάτη πόνο περίοδο της προσωπικής μου ζωής, έκανα τα γυρίσματα για μία σειρά που εδώ και 25 χρόνια προσφέρει γέλιο σε όλες τις ηλικίες. Σπουδαίο μάθημα ζωής για μένα ο Αντώνης Καλούδης. Χαίρομαι βαθιά όταν βλέπω την αλλαγή που έφερε η σειρά στη Συνείδηση της κοινωνίας για το δικαίωμα στον έρωτα της Ελληνίδας γυναίκας άνω των 40-45 ετών. Για τη νέα γενιά να πω και για τους παλιούς να θυμίσω, ότι μέχρι τότε η ανδροκρατούμενη κοινωνία δεν δεχόταν και χλεύαζε τον έρωτα μιας μεσήλικης γυναίκας και ενός νεαρού άνδρα.Για τους άντρες όμως ίσχυε το αντίθετο, σχόλια θαυμασμού για όποιον μεσήλικα κατάφερνε να ρίξει μία πιτσιρίκα. Χρόνια πολλά λοιπόν Ντόλτσε Βίτα! Να τα εκατοστήσεις και να εμπνέεις τους ανθρώπους να ζουν τον έρωτά τους όποτε έρθει, όπως θέλουν και με όποιον σύντροφο θέλουν!

Ντολτσε Βιτα

Πένθος για τον Θανάση Ευθυμιάδη! Έφυγε από την ζωή αγαπημένο του πρόσωπο!

Θανάσης Ευθυμιάδης: Τα λόγια που θα ζητηθούν! "Ντροπή τους. Ας κάνουν κάτι να..."

"Ντροπή τους. Ας κάνουν κάτι να ελαφρώσουν το πρόγραμμα των παιδιών!" Ο Θανάσης Ευθυμιάδης μίλησε για την αδικία που επικρατεί στα σχολεία και τα λόγια του θα ζητηθούν!

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος στο "Πρωινό", όπου και μίλησε για τα πάντα. Ανάμεσα σε αυτά μίλησε για τις δύο του κόρες, και "ξέσπασε" για τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώνουν πλέον τα παιδιά!

Χαρακτηριστικά είπε, «Εάν το κανονικό είναι να μεγαλώνουν τα παιδιά έτσι όπως θέλει το Υπουργείο Παιδείας, ντροπή σε αυτούς που βγάζουν την ύλη στα σχολεία. Ντροπή σε αυτούς που στερούν από τα παιδιά τα παιδικά τους χρόνια, ντροπή σε αυτούς που βγάζουν την ύλη και στερούν από τα παιδιά μας το παιχνίδι. Ντροπή σε αυτούς που βγάζουν όλο αυτόν τον όγκο που πρέπει να κουβαλάνε τα παιδιά κάθε μέρα στις σάκες τους και να παθαίνουν σκολίωση. Ντροπή τους.

Δεν έχω να πω τίποτε άλλο.Προσεύχομαι μόνο να θυμηθούν πως και εκείνοι ήταν παιδιά κάποτε. Να μειώσουν την ύλη και το άγχος των παιδιών μας. Να μειώσουν το άγχος των εφήβων που ξεχνάνε λόγω πανελληνίων τι είναι έρωτας και εφηβεία. Τους προσθέτουν άγχος και τους κάνουν να θυμούνται αυτήν την ηλικία σαν βασανιστήριο. Ντροπή τους. Ας κάνουν κάτι να ελαφρώσουν το πρόγραμμα των παιδιών. Η καθημερινότητα σπίτι είναι: “Τι λέει το Υπουργείο Παιδείας;” Πρώτα το διάβασμα και μετά το παιχνίδι; Η δικιά μου η καθημερινότητα είναι, πρώτα το παιχνίδι και μετά το διάβασμα».

Δείτε αναλυτικά όλη του την συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θανάσης Ευθυμιάδης: Επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση! Αποκλειστικό...

Ποιος Θανάσης Ευθυμιάδης; Αυτός ο ηθοποιός ήταν να πάρει τον ρόλο του «Αντώνη» στο Ντόλτσε Βίτα

Share