Τηλεοπτική "βόμβα": Ο ΣΚΑΙ ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά σε ALPHA και Παπαγεωργίου

Προς υπεράσπιση της Μαλέσκου!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεοπτική

Σοκαριστικές διαστάσεις φαίνεται πως θα πάρει η κόντρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Ιωάννας Μαλέσκου! Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Ευτυχείτε, η νομική υπηρεσία του ΣΚΑΙ έχει ζητήσει να δει το απόσπασμα που έπαιξε στον ALPHA, στην εκπομπή Pop up, το οποίο θίγει την Ιωάννα.

Όλα βρίσκονται ακόμα στον αέρα και είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων! Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο:

ALPHA: Ραγδαίες εξελίξεις με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Pop Up - Κρατάει στο χέρι το κανάλι

Μπορεί ο ALPHA για τη νέα σεζόν να είχε στοιχηματίσει στο πρόσωπο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που ανέλαβε νέα εκπομπή με το όνομα Pop up αλλά... τα πράγματα σίγουρα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως θα ήθελε το κανάλι! Υπάρχουν κάποιες νέες εξελίξεις τις οποίες γνωρίζω μόνο εγώ και θα σας τις αποκαλύψω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr!

Ποιες οι εξελίξεις με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την εκπομπή της, Pop up, στον ALPHA

Εμφανέστατο είναι πως το project δεν σημειώνει επιτυχία, αφού τα νούμερα τηλεθέασης παραμένουν στα μονοψήφια. Ωστόσο, γνωστό είναι επίσης πως το κανάλι ότι κι αν γίνει θέλει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο δυναμικό του γιατί πιστεύει πραγματικά σε εκείνη. Για τον λόγο αυτό θεωρεί πως πρέπει να κάνει αρκετές διορθωτικές κινήσεις στο Pop up ευελπιστώντας πως η κατάσταση θα βελτιωθεί!

Το θέμα είναι πως... πολλά ακούγονται και γράφονται για το συγκεκριμένο πρόγραμμα τον τελευταίο καιρό και μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα ήθελα να διαψεύσω πως η εκπομπή αυτή πρόκειται να κοπεί! Πολλοί βιάστηκαν να πουν πως το κανάλι θα ρίξει τίτλους τέλους πρόωρα κάτι που όμως δεν γίνεται να συμβεί γιατί η Ηλιάνα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της Έλενας Χριστοπούλου, της μάνατζέρ της, έχει προσθέσει εξαρχής στο συμβόλαιό της όρο που... δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης στην εκπομπή, ακόμη κι αν τα νούμερα τηλεθέασης είναι χαμηλά!