Συνεχίζεται η κόντρα Παπαγεωργίου - Μαλέσκου: "Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, δεν χρειάζεται να..."

Έξαλλη η Ηλιάνα...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συνεχίζεται η κόντρα Παπαγεωργίου - Μαλέσκου:

Πικρόχολα σχόλια και έντονες αντιδράσεις έχουμε παρατηρήσει την τελευταία εβδομάδα να ανταλλάσσονται μεταξύ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Ιωάννας Μαλέσκου. Η Ηλιάνα συνεχίζει τις δηλώσεις προς το πρόσωπο της Ιωάννας στη σημερινή συνέντευξη στο Πρωινό αναφέροντας πως σε όλα πρέπει να υπάρχει ένα όριο και πως γνωρίζει πολύ καλά ποια είναι χωρίς να χρειάζεται να απαντήσει κάτι περαιτέρω σε αυτό.

Ο σχολιασμός των ρούχων προς την Ιωάννα δεν έχει σταματημό, το ίδιο και η Ηλιάνα και τα τσουχτερά της σχόλια.

«Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι σχολιάζονται μόνο τα ρούχα, δεν έχουμε τίποτα με κανέναν. Δεν νομίζω ότι υπάρχει όριο. Υπάρχουν παρεξηγήσεις και γίνονται πάντα και δημιουργούνται κόντρες χωρίς να υπάρχει λόγος. Εγώ δεν έχω δημιουργήσει ποτέ μου κόντρα. Έχω υπάρξει μέρος. ΟΚ να το ανοίγεις το θέμα και να το κάνεις, καλό είναι όταν και από τη μια πλευρά και από την άλλη δεν υπήρχε πρόβλημα, να βάλεις τέλος σε μια ιστορία που δεν υπάρχει», ανέφερε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Στη συνέχεια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Είναι ένα καινούριο πρόσωπο και πρέπει να την στηρίξουν, γιατί να μην πάρουν θέση; Δεν τη γνωρίζω. Ξέρω πολύ καλά ποια είμαι, δεν χρειάζεται να απαντήσω σε κάτι»

Δες παρακάτω τον απόσπασμα:

Ραγδαίες εξελίξεις για την Ηλιάνα και την εκπομπή της!

"Χαμός" στον ΣΚΑΙ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Κάνει άδικες επιθέσεις και...»

"Χαμός" επικρατεί στον ΣΚΑΙ μετά την επίθεση που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην Ιωάννα Μαλέσκου σχετικά με την εμφάνιση της. Δηλώνουν ενοχλημένοι στο κανάλι.

Όπως έκανε γνωστό η δημοσιογράφος, Ναταλία Ανδρικοπούλου μέσα από την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» η παρουσιάστρια του Love It, στεναχωρήθηκε πολύ από τα όσα άκουσε και αυτό είναι ο λόγος που βγήκε και τοποθετήθηκε δημόσια, πετώντας τα καρφιά της.

«Είναι πολύ ενοχλημένοι στον ΣΚΑΪ γιατί παραποιήθηκε η πραγματικότητα με το blur. Στέλεχος του σταθμού μου είπε πως η Ηλιάνα προσπαθεί να κάνει νούμερα με πυροτεχνήματα και άδικες επιθέσεις» ανέφερε η Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Για αυτό το λόγο επικρατεί "χαμός" στον ΣΚΑΙ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ εμφανίστηκε στην εκπομπή της Πέμπτης η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία επέλεξε ένα «καυτό» φόρεμα, που τόνιζε το αποκαλυπτικό της μπούστο. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διαφώνησε έντονα με τη στιλιστική επιλογή της Ιωάννας Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια του «Love It» έκανε μια από τις πιο σέξι στιλιστικές της επιλογές και άφησε με ανοιχτό το στόμα το ανδρικό κοινό.

Η αποκαλυπτική εμφάνιση της Ιωάννας Μαλέσκου, αλλά και το σέξι ατύχημα που είχε, σχολιάστηκαν στο «Pop Up» και τη στήλη fashion police από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τους συνεργάτες της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου διαφώνησε έντονα με τη στιλιστική επιλογή της Ιωάννας Μαλέσκου, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Τι να κάνουμε που είναι μια κούκλα και είναι τόσο όμορφη; Γιατί να είναι ντυμένη έτσι; Δείτε ακόμα το απίστευτο παράπονο που έκανε στην Ηλιάνα η γιαγιά της!Μαλέσκου Ηλιάνα

Είναι κούκλα να τη βάλεις στο κουτί, όχι να βγει να κάνει πρωινή εκπομπή. Που θα πάμε έτσι μεσημέρι στις 12; Δεν είναι ωραίο για πρωί, είναι ωραίο για βράδυ να πας κάπου αλλού».