Σοκαριστικό στιγμιότυπο από τις Άγριες Μέλισσες - Αιμόφυρτος ο Μελέτης

Συγκλονίζει η εικόνα του μετά τον πυροβολισμό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σοκαριστικό στιγμιότυπο από τις Άγριες Μέλισσες - Αιμόφυρτος ο Μελέτης

Λίγο πριν το σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, βγήκε στη δημοσιότητα ένα σοκαριστικό στιγμιότυπο μετά τον πυροβολισμό του Μελέτη από τον Μιλτιάδη. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρίσκεται στο πάτωμα αιμόφυρτος.

Χθες βράδυ είδαμε τον Μιλτιάδη να προσπαθεί να δολοφονήσει τον Δούκα και άθελά του να πυροβολεί τον Μελέτη.

Ο συνεργάτης της σειράς Φοίβος Πετρόπουλος δημοσίευσε μια συγκλονιστική backstage φωτογραφία με κοντινό στο πρόσωπο του τραυματισμένου Μελέτη, που δεν προλάβαμε να δούμε καλά στο τέλος του χθεσινού επεισοδίου

Την φωτογραφία αναδημοσίευσε και η make up artist Άσπα Κωνσταντοπούλου που δημιούργησε το συγκεκριμένο μακιγιάζ αλλά και ο ηθοποιός Γιώργος Γεροντιδάκης που υποδύεται συγκλονιστικά τον Μέλετη. Δείτε εδώ και γιατί βρίσκεται σε απόγνωση ο ΑΝΤ1 με τις Άγριες Μέλισσες.

Είδηση σοκ για τις Άγριες Μέλισσες - Δυσαρεστημένοι οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1

Μια είδηση που έχει σοκάρει τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 κάνει τον γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο, από την, Κυριακή 4/10! Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, οι Άγριες Μέλισσες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλλάξουν ημέρες προβολής.

Συγκεκριμένα η Ναταλία Ανδρικοπούλου, είπε στην εκπομπή ότι τα τηλεοπτικά βράδια της Παρασκευής θα αλλάξουν, αφού ίσως πλέον δεν θα υπάρχει νέο επεισόδιο από τις Άγριες Μέλισσες. Η εταιρεία παραγωγής και οι σεναριογράφοι φοβούνται μήπως ξεμείνουν από επεισόδια και έχουν ζητήσει από το κανάλι να κοπεί το επεισόδιο της Παρασκευής. Όπως ήταν λογικό η πρόταση αυτή δεν άρεσε στο κανάλι αφού την περασμένη Παρασκευή με απέναντι το Big Brother και το Bachelor, οι Άγριες Μέλισσες σάρωσαν σε τηλεθέαση, δείτε τα νούμερα εδώ!

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν το κανάλι θα αποδεχθεί την πρόταση και πλέον βλέπουμε τις Άγριες Μέλισσες όπως πέρσι από Δευτέρα έως Πέμπτη.