GNTM 3: Έξαλλος ο Ανδρέας με τον Δημοσθένη - «Θα τον πετάξω έξω από το παιχνίδι»

Ανέβηκαν οι τόνοι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Έξαλλος ο Ανδρέας με τον Δημοσθένη - «Θα τον πετάξω έξω από το παιχνίδι»

Λίγο πριν τελειώσει το σημερινό επεισόδιο του GNTM 3, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος έγινε πραγματικά έξαλλος με τον Δημοσθένη. Μάλιστα, οι τόνοι ανέβηκαν τόσο πολύ ανάμεσά τους που υποσχέθηκε στην Ξένια να τον πετάξει πρώτος έξω από το παιχνίδι.

Ο Ανδρέας ήρθε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Δημοσθένη κατά την κριτική της φωτογραφίας του Έντουαρντ και της Ίριδας - δείτε εδώ τι συνέβη.

Όταν βρέθηκε ενώπιον των κριτών προκειμένου να πάρει τη φωτογραφία του ξεκαθάρισε πως έχει σκοπό να πετάξει έξω από το σπίτι τον Δημοσθένη σε περίπτωση που αποχωρήσει η Ξένια.

GNTM 3 - Makeover: Με αγορίστικο κούρεμα δύο διαγωνιζόμενες

Σε λίγο καιρό έρχεται στο GNTM 3 το επεισόδιο που περιμένουν πως και πως όλοι οι τηλεθεατές. Ο λόγος φυσικά για το makeover, κατά το οποίο, σύμφωνα με spoiler που κυκλοφόρησε, πρόκειται να δούμε δύο διαγωνιζόμενες να αποκτούν αντρικό κούρεμα.

Κάθε χρόνο γίνεται κανονικός πανικός με τις αλλαγές που κάνει η παραγωγή στα μοντέλα. Κλάματα, ξεσπάσματα και στο τέλος οι διαγωνιζόμενοι γίνονται πραγματικά άλλοι άνθρωποι!

Όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Ντάφλος στο Pop Up, δύο κορίτσια θα κάνουν μια ολική μεταμόρφωση στην εμφάνισή τους. Συγκεκριμένα, δύο μοντέλα θα αναγκαστούν να κόψουν τα μαλλιά τους… αγορίστικα!

«Τα Makeover γίνονται μαζί με την παραγωγή, την Βίκυ και την Ζενεβιέβ» αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δηλώνοντας πως υπάρχουν μοντέλα που έκοψαν τα μαλλιά τους και κατάφεραν να γίνουν super models!

«Πυρά» κατά του GNTM 3 - «Τη Ρασέλ την έβαλαν για να μιλάει...»

Μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Πρωινό, η Κρίστι Κρανά δε δίστασε να πετάξει τα «πυρά» της κατά του GNTM 3, ξεκαθαρίζοντας πως ο μόνος λόγος που η παραγωγή έβαλε την Ρασέλ στο σπίτι είναι για να μιλάει και να κάνει σχόλια για τους υπόλοιπους παίκτες.

Μεταξύ άλλων η Κρίστι Κρανά σχολίασε και το The Bachelor ξεκαθαρίζοντας τη γνώμη που έχει για τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η ίδια δήλωσε: «Τον Bachelor τον ξέρω και προσωπικά κι είχαμε δουλέψει και μαζί. Τώρα πήγε εκεί για τους δικούς του λόγους. Δε νομίζω ότι το είχε ανάγκη να πάει. Μπορεί να το κάνει για τα χρήματα, αν είναι πολλά γιατί όχι. Δε θα έλεγα ποτέ σε ένα κορίτσι να πάει σε τέτοιο ριάλιτι.

Τώρα αν οι γονείς σου κι εσύ η ίδια το θέλεις δικαίωμά σου. Γίνεται αυτό στην πραγματική μας ζωή; 20 γυναίκες για έναν άνδρα; Είναι πολύ δύσκολο η μία να ξεμαλλιάζει την άλλη και να λέει όχι δεν μου τον παίρνεις εσύ. Είναι για την τηλεθέαση.»

Όσο για το GNTM είπε: «Ένα κορίτσι μου είναι μέσα στο παιχνίδι. Μου άρεσε ο Ανδρέας κι ο Ηρακλής αλλά από τα κορίτσια δεν έχω ξεχωρίσει κάποια να πω ότι είναι θεά. Όχι ότι οι περσινές ήταν ωραιότερες. Η Ρασέλ νομίζω ότι είναι στο παιχνίδι για να μιλά για τους άλλους. Δεν κάνει για μοντέλο. Η Καγιά είναι μοντελάρα. Η Ζενεβιέβ νομίζω ότι πέρυσι ήταν πιο καλή σε αυτόν το ρόλο. Φέτος ξεφεύγει λίγο.». Τα "πυρά" της κατά του GNTM 3 εξαπέλυσε και η Χρύσα που αποχώρησε. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.