Ήλιος: Γνωστή ηθοποιός ποζάρει.. τόπλες στην παραλία

Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες φωτογραφίες..

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ήλιος: Γνωστή ηθοποιός ποζάρει.. τόπλες στην παραλία

Η πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς "Ήλιος" μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό με τις φωτογραφίες της στην παραλία καθώς ποζάρει τοπλες.

Ο λόγος για την Ντόρα Μακρυγιάννη η οποία δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αρκετά αποκαλυπτικές φωτογραφίες με πόζες που δεν έχουμε συνηθίσει καθόλου από την συγκεκριμένη ηθοποιό.

Την Ντόρα την γνωρίσαμε αρχικά μετά την επιτυχία της στο σίριαλ του Ant1 "Γυναίκα χωρίς όνομα" στην οποία και πάλι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο και από το πρώτο επεισόδιο μας έδειξε πόσο ταλαντούχα είναι.

Δες εδώ τις εξελίξεις που σημειώθηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης!

Αποχαιρετώντας το καλοκαίρι, η καλλονή ηθοποιός ανεβάζει τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες από την καλοκαιρινή της συλλογή.

Ντόρα Μακρυγιάννη τοπλες

Ντόρα Μακρυγιάννη με μαγιό

Ντόρα Μακρυγιάννη μαύρο φόρεμα

Ντόρα Μακρυγιάννη παραλία

Ντόρα Μακρυγιάννη

Αγνώριστη η "Μαρίνα" από το Γυναίκα Χωρίς Όνομα - Πείραξε τα μαλλιά της και τώρα είναι έτσι

Η Ντόρα Μακρυγιάννη έγινε ευρέως γνωστή και αγαπητή στο κοινό μέσα από τον ρόλο της "Μαρίνας" στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα Χωρίς Όνομα. Σήμερα, λίγο καιρό μετά το τέλος της σειράς - δείτε εδώ ποια νέα σειρά θα πάρει την θέση της στο κανάλι - έχει γίνει αγνώριστη αφού θέλησε να... πειράξει τα μαλλιά της!

Η "Μαρίνα" είχε υπέροχα κατάξανθα μακριά μαλλιά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τώρα, όμως, αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή κι εν όψη καλοκαιριού και τα... έκοψε!

Δείτε πως είναι σήμερα η Μαρίνα από το Γυναίκα Χωρίς Όνομα

Ντόρα Μακρυγιάννη Γυναίκα Χωρίς όνομα Μαρίνα