Συγκλονίζει ο Ζερό: Το πρόβλημα υγείας του που κρατούσε κρυφό μέχρι τώρα

Τι εξομολογείται ο τραγουδιστής;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συγκλονίζει ο Ζερό: Το πρόβλημα υγείας του που κρατούσε κρυφό μέχρι τώρα

Ο πρώην τραγουδιστής των Vegas, Ζερό, μίλησε στην κάμερα του "Happy Day" και συγκεκριμένα στην Εβάνα Ζουμπούρογλου αποκαλύπτοντας το πρόβλημα υγείας που έχει αλλά και για την επαγγελματική του καριέρα.

Ο Ζερό αναφέρθηκε στο πρώτο σόλο τραγούδι που κυκλοφόρησε καθώς και για την ρατσιστική επίθεση που είχε δεχθεί στο παρελθόν. Είπε χαρακτηριστικά: «Γιατί να είμαι η εξαίρεση στον κανόνα; Μου έχει τύχει να μου επιτεθούν άνθρωποι για να με βλάψουν σωματικά, λόγω χρώματος και καταγωγής. Τη γλίτωσα ευτυχώς».

Έχετε δει την καλλονή σύντροφο του; Θα πάθετε πλάκα!

Ο τραγουδιστής, επίσης, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, καθώς έχει σακχαρώδη διαβήτη και πως προστατεύτηκε από την πανδημία του κορονοϊού. «Κλειδαμπαρώθηκα στο σπίτι και μου πήρε λίγο χρόνο να το επεξεργαστώ. Αν φροντίζεις τη διατροφή σου και φροντίζεις το ανοσοποιητικό σου δεν έχεις πρόβλημα.», δήλωσε ο Ζερό.

Ζερό συνέντευξη happy day

Χαμός στον ALPHA με την Σταματίνα Τσιμτσιλή και την ομάδα της στο Happy Day

Happy Day: Ένα από τα καλύτερα project του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA προκάλεσε χαμό με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το πρωί της Τρίτης 15/9! Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπως φαίνεται, δημιούργησε μια συγκλονιστική ομάδα και η θετική τους ενέργεια έχει αντίκτυπο στο τηλεοπτικό κοινό!

Για την ακρίβεια το Happy Day ήρθε πρώτο στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού την Τρίτη 15/9 αφού στο δυναμικό κοινό έκανε το απίστευτο ποσοστό 17,8%.

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 16.5
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 14.0
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 10.7
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 8.0
  • Happy Day 17.8

Αντιθέτως, να από τα project που δεν τα πηγαίνει καλά στο κανάλι είναι αυτό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου... Δείτε τα νούμερα που έκανε την Τρίτη 15/9.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε στον αέρα του ALPHA αν θέλει να κάνει και τέταρτο παιδί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη στην παρουσιάστρια του Pop Up σχετικά με το αν επιθυμεί να κάνει και ένα τέταρτο παιδάκι.

Η παρουσιάστρια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένη με την οικογένειά της. Σήμερα, έκανε "ποδαρικό" στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και μίλησε για το ενδεχόμενο ενός τέταρτου παιδιού.