Θρήνος για τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Βυθισμένος στη θλίψη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θρήνος για τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Nέο χτύπημα για τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, o οποίος βιώνει και πάλι τον θρήνο. Μετά την απώλεια του γιου του Γκιγιόμ, πέθανε και η 47χρονη νύφη του, η ηθοποιός Ελιζ Βεντρ. Την είδηση έκανε γνωστή η εγγονή του Λουίζ που πλέον έμεινε ορφανή.

Η 19χρονη Λουίζ ζει μία ακόμα οικογενειακή τραγωδία. Με ένα σπαραξικάρδιο μήνυμα στα social media, έκανε σήμερα γνωστή την απώλεια της μητέρας της Ελίζ Βεντρ, συζύγου του επίσης πρόωρα χαμένου Γκιγιόμ που έφυγε από πνευμονία στις 13 Οκτώβρη του 2008, σε ηλικία 37 ετών.

Ζεράρ Ντεπαρντιέ θάνατος

«Μαμά σήμερα πέταξες μακριά για να με κοιτάζεις από εκεί ψηλά. Η ζωή χωρίς εσένα και τον μπαμπά θα είναι σκληρή, μου το κάνεις ακόμα πιο δύσκολο αν και ξέρω ότι πάντα θα είσαι εκεί, ό,τι και να μου συμβεί. Ο Θεός μόνο ξέρει την αγάπη που είχαμε οι δυο μας, είσαι αναντικατάστατη δεν θα σε ξεχάσω ποτέ.

Θα ζεις πάντα μέσα μου», έγραψε μεταξύ άλλων στο μακροσκελέστατο κείμενο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η αγαπημένη εγγονή του Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Λίγα λεπτά πριν την ανάρτησή της, η 19χρονη Λουίζ είχε ανεβάσει φωτογραφία με τη μητέρα της να χαμογελά ευτυχισμένη στον φακό, θέλοντας προφανώς να είναι αυτή και η εικόνα που η ίδια θέλει να κρατήσει από την 47χρονη Ελίζ, ενώ θρήνος έχει ξεσπάσει και για τον θάνατο του Έντι Βαν Άλεν.

Οι αιτίες του θανάτου της ηθοποιού δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές αλλά η είδηση έχει κάνει ιδιαίτερη αίσθηση στα Γαλλικά media που κάνουν λόγο για τα απανωτά χτυπήματα στην οικογένεια του Ζεράρ Ντεπαρντιέ ο οποίος πριν λίγες μέρες βαφτίστηκε και Χριστιανός Ορθόδοξος ως μόνιμος κάτοικος πια Ρωσίας.

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος στην Αμερική - Απεβίωσε πασίγνωστος τραγουδιστής

Σε ηλικία 80 ετών πέθανε ο αγαπημένος Αμερικανός τραγουδιστής με αποτέλεσμα να συγκλονίσει όλο τον αμερικανικό και μη λαό. Χιλιάδες κόσμος μεγάλωσε με τα τραγούδια του και κατάφερε να αγαπηθεί πολύ.

Ο λόγος για τον Τζόνι Νας έγινε γνωστός κυρίως για την επιτυχία του «I Can See Clearly Now», σε ρυθμούς επηρεασμένους από τη μουσική ρέγκε και πέθανε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε ηλικία 80 ετών, όπως ενημέρωσε ο γιος του τον ιστότοπο TMZ. Σύμφωνα με τον γιο του καλλιτέχνη, τον Τζον Νας τον τρίτο, ο πατέρας του πέθανε την Τρίτη, από φυσικά αίτια.

Θάνατος Τζόνι Νας

«Ήταν θαυμάσιος πατέρας και οικογενειάρχης. Αγαπούσε τους ανθρώπους και τον κόσμο. Θα λείψει στην κοινότητά του. Η οικογένεια ήταν το παν γι’ αυτόν», τόνισε ο νεότερος Νας στον ιστότοπο. Διευκρίνισε στον τηλεοπτικό σταθμό CBSLA ότι ο πατέρας του πέθανε στο σπίτι του.

Δες εδώ ποιος πασίγνωστος δημοσιογράφος έφυγε από την ζωή.

Η επιτυχία του Νας που τον έφερε στην κορυφή των τσαρτς
Το τραγούδι «I Can See Clearly Now», το οποίο κυκλοφόρησε το 1972, παρέμεινε στην κορυφή του τσαρτ Billboard Hot 100 για τέσσερις εβδομάδες και γνώρισε επίσης επιτυχία στον Καναδά, στη Βρετανία και στη Νότια Αφρική.

Γεννημένος στο Χιούστον, ο Νας άρχισε την καριέρα του στα τέλη του 1950, ως τραγουδιστής της R&B και αργότερα της ρέγκε, αλλά και ηθοποιός.

Ταξίδεψε στην Τζαμάικα τη δεκαετία του 1960, όπου επηρεάστηκε από το μουσικό ρεύμα ο γνωστότερος εκπρόσωπος του οποίου ήταν ο Μπομπ Μάρλεϊ. Ο Νας κυκλοφόρησε διασκευές των τραγουδιών «Stir It Up» και «There are More Questions Than Answers» του Μάρλεϊ, αρκετά επιτυχημένες. Το τελευταίο του άλμπουμ, με τίτλο Here Again, κυκλοφόρησε το 1986.