Συγκίνησε η Ελένη Ράντου για την Μάγδα Φύσσα - «Το πρόσωπο της δικαίωσης»

Η συγκλονιστική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνησε η Ελένη Ράντου για την Μάγδα Φύσσα - «Το πρόσωπο της δικαίωσης»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Ελένη Ράντου συγκίνησε με τα λόγια της για τη Μάγδα Φύσσα, την οποία μάλιστα χαρακτηρίστηκε «το πρόσωπο της δικαίωσης», μετά την απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ανακοίνωσε την ιστορική και ομόφωνή του απόφαση: Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Η Μάγδα Φύσσα που όλα αυτά τα χρόνια πάλεψε για να δικαιωθεί η μνήμη του παιδιού της Παύλου Φύσσα που εκτελέστηκε εν ψυχρώ από τον Γιώργο Ρουπακιά είναι η γυναίκα σύμβολο κατά του ναζισμού.

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Το πρόσωπο της δικαίωσης είναι μια γυναίκα. Είναι μια μάνα», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία η γνωστή ηθοποιός. Δείτε εδώ και το μήνυμα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την έκβαση της δίκης.

Μια εικονα χιλιες λεξεις. Το προσωπο της δικαιωσης ειναι μια γυναικα. Ειναι μια μανα.

Posted by Eleni Rantou on Wednesday, October 7, 2020

Συγκλόνισε η Μάγδα Φύσσα - «Τίποτα δεν τελείωσε»

Λίγο μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, η Μάγδα Φύσσα έκανε τις δικές της δηλώσεις και συγκλόνισε για ακόμα μία φορά, μιλώντας στο συγκεντρωμένο πλήθος που βρέθηκε έξω από το Εφετείο.

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Κερδίσαμε ένα κομμάτι της μάχης», είπε χαρακτηστικά.

Η γυναίκα-σύμβολο στη δίκη της Χρυσής Αυγής, η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου Φύσσα που δολοφονήθηκε στο Πέραμα, συγκλόνισε για ακόμη μια φορά αμέσως μετά την ανακοίνωση της ενοχή της (και επίσημα) εγκληματικής οργάνωσης.

Με μια έκφραση στο πρόσωπό της που δεν περιγράφεται και με τα χέρια υψωμένα στον ουρανό η Μάγδα Φύσσα φώναξε: “Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου”, Και το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από το Εφετειο ξέσπασε σε χειροκροτήματα. Δείτε εδώ και το μήνυμα που έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την δίκη της Χρυσής Αυγής.