My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Δείτε ποια!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Ακόμα μια μέρα My Style Rocks τελείωσε και οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους ώστε να κερδίσουν αυτόν τον έξτρα βαθμό! Μια όμως ήταν αυτή που ξεχώρισε!

Το σημερινό θέμα ήταν πως μπορούν οι παίκτριες να φορέσουν το τζιν! Όλες έδειξαν αρκετά πρωτότυπους τρόπους όμως στο τέλος οι δυο καλύτερες ήταν η Κάτια και η Άρτεμης!

Οι συμπαίκτριες τους ψήφισαν για την καλύτερη και τελικά αυτή που πήρε τον έξτρα βαθμό ήταν η νέα παίκτρια του παιχνιδιού η Άρτεμης! Δείτε εδώ παραπάνω πληροφορίες για την ίδια!

My Style Rocks: Ξέσπασε ο Στέλιος Κουδουνάρης - Τι συνέβη;

Στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, ο Στέλιος Κουδουνάρης δε δίστασε να ξεσπάσει ενώ έκρινε το ντύσιμο της Κάτιας Φουρτούνη, με τον γνωστό σχεδιαστή να εκφράζει για ακόμα μία φορά την έντονη διαφωνία του με τα κόσνεπτ των κοριτσιών.

Συγκεκριμένα, η διαγωνιζόμενη εξήγησε πως με το look που είχε επιλέξει θα πήγαινε για καφέ στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης εκνευρίστηκε και εξήγησε πως δεν γίνεται τα νέα κορίτσια να μην μπορούν να σκεφτούν άλλα μέρη να πάνε, με αποτέλεσμα όλα τα κόνσεπτ τους να είναι έξοδοι για καφέ και ποτό.

Μy Style Rocks: "Έγδυσε" την Αρετή ο Κουδουνάρης για να ντύσει άλλη παίκτρια!

Στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks ο Στέλιος Κουδουνάρης αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγ΄3ς και να πάρει ρούχα από την Αρετή ώστε να ντύσει την Μαρίνα!

Πιο συγκεκριμένα δεν του άρεσαν πολλά από το ντύσιμο της παίκτριας και έτσι πήρε ρούχα από τις άλλες παίκτριες! Ιδιαίτερη προτίμηση έδειξε στα παπούτσια της Αρετής που της τα έβγαλε εφόσον έκαναν στην Μαρίνα και με αυτό τον τρόπο έφτιαξε νέο λουκ!