The Bachelor: Η Νικολέττα έκοψε το ραντεβού της Αντζελίνας - Χαμός στο σπίτι!

Δεν το περίμεναν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Bachelor: Η Νικολέττα έκοψε το ραντεβού της Αντζελίνας - Χαμός στο σπίτι!

Η τυχερή κοπέλα που θα έβγαινε ραντεβού με τον Παναγιώτη στο σημερινό επεισόδιο του Bachelor ήταν η Αντζελίνα! Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα ήθελε αφού η Νικολέττα της έκοψε την χαρά!

Με ένα γράμμα ο Παναγιώτης ανακοίνωσε στα κορίτσια πως Η Αντζελίνα είναι αυτή που θα έβγαινε ραντεβού μαζί του! Αμέσως όλες φώναξαν στην Νικολέττα που έχει το προνόμιο του λευκού τριαντάφυλλου να "κόψει" το ραντεβού!

bachelor

Αν και δεν το έκανε αμέσως, δευτερόλεπτα πριν φύγει η Αντζελίνα με τον Παναγιώτη έτρεξε στο αμάξι με τις υπόλοιπες παίκτριες να ζητωκραυγάζουν και με το τριαντάφυλλο της ζήτησε απο την Αντζελίνα να κατέβει και να πάρει αυτή τη θέση της!

Πηνελόπη Πιτσούλη: Άγριο ξέσπασμα κατά του Bachelor - «Δεν έχουν μάνα, πατέρα να τις μαζέψει;»

Η Πηνελόπη Πιτσούλη εξέφρασε την απέχθειά της στα ράλιτι της ελληνικής τηλεόρασης και έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά του Bachelor.

Φέτος στην τηλεόραση κυριαρχούν το Big Brother, το GNTM…

Μη με συγχύζεις, σε παρακαλώ…

Σας ενοχλούν τα ριάλιτι;

Με ενοχλούν θανάσιμα. Βλέπω τώρα ένα αγόρι σε ένα τρέιλερ που κρατά ένα τριαντάφυλλο.

Μιλάτε για το Bachelor;

Δεν ξέρω πώς το λένε. Πες μου, σε παρακαλώ, τι κάνουν αυτά τα κορίτσια εκεί; Δεν έχουν αξιοπρέπεια; Δεν έχουν μάνα, πατέρα να τις μαζέψει; Είναι στο δρόμο ορφανά και πήγαν εκεί να βγουν απάγκιο; Αναρωτιέμαι, έχει κοινό αυτό το πρόγραμμα; Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας. Όλα τα ριάλιτι υποβιβάζουν τον πολιτισμό των Ελλήνων, λέει η ηθοποιός στο «7 Μέρες TV».