Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιοί αντάλλαξαν βέρες στα γυρίσματα; Αποκάλυψη τώρα!

Απίστευτες πληροφορίες στην δημοσιότητα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιοί αντάλλαξαν βέρες στα γυρίσματα; Αποκάλυψη τώρα!

Την καλύτερη εξέλιξη φαίνεται ότι θα έχει τελικά ένα ειδύλλιο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε δυο ηθοποιούς από τις Άγριες Μέλισσες καθώς αντάλλαξαν όπως αναφέρουν πληροφορίες του περιοδικού Ciao βέρες στα γυρίσματα!

Ποιοι ηθοποιοί από την σειρά Άγριες Μέλισσες αντάλλαξαν βέρες

Ήταν μαζί τέσσερα χρόνια, χώρισαν αθόρυβα, όπως έζησαν και την σχέση τους και επανασυνδέθηκαν πρόσφατα. Ο λόγος φυσικά για την Έλλη Τρίγγου και τον Αργύρη Πανταζάρα, οι οποίοι είναι και πάλι μαζί, πιο ερωτευμένοι από ποτέ και αποφασισμένοι να επισημοποιήσουν την σχέση τους και να ζήσουν μαζί για πάντα.

Η απόφασή αυτή έγινε φανερή, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ciao, πριν από λίγες ημέρες, όταν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού οι δυο τους αντάλλαξαν βέρες στο τηλεοπτικό παλτό, παρουσία φίλων και συνεργατών τους και η στιγμή ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική καθώς η Έλλη Τρίγγου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Τρίγγου Πανταζάρας παντρεύτηκαν πρόταση γάμου

Ο Αργύρης Πανταζάρας έβγαλε τις βέρες μόλις τελείωσαν τα γυρίσματα και πρόσφερε τη μία στην αγαπημένη του μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συμπρωταγωνιστών τους, οι οποίοι θεωρούν ότι πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Όσο για το πότε και πως θα γίνει ο γάμος, κανείς δεν ξέρει λεπτομέρειες, καθώς το ζευγάρι αρέσκεται να τηρεί σιγή ιχθύος για τα προσωπικά του, όπως έκανε και τέσσερα χρόνια που ήταν μαζί.

Πηγή: Ciao

Να τονίσουμε πως πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ...

Κρυφό ειδύλλιο πίσω από τις Άγριες Μέλισσες - Γιατί το κρύβουν

Στην δημοσιότητα ήρθε ένα δημοσίευμα που αναφέρει πως ηθοποιός από την σειρά Άγριες Μέλισσες έχει κρυφό ειδύλλιο αλλά το κρύβει! Για ποια πρόκειται και ποιος ο γνωστός... φερόμενος σύντροφός της;

Όλα ξεκίνησαν όταν ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "The Proof Show". Μια κοινή φωτογραφία στο Red Jasper Cabaret Theater ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τα σενάρια για νέο ειδύλλιο στην πόλη.

Ο ηθοποιός έσπευσε να διαψεύσει την είδηση λέγοντας πως είναι μόνο φίλοι "Είμαι ελεύθερος, δεν είμαι σε σχέση", δήλωσε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

ειδύλλιο Άγριες Μέλισσες

Οι δυο ηθοποιοί που αυτή την περίοδο είναι ελεύθεροι και ωραίοι και αγαπούν φυσικά το θέατρο βρέθηκαν στην παράσταση και πόζαραν πλάι πλάι λίγο πριν την αρχή του έργου. Κι όπως καταλαβαίνετε πολλοί έσπευσαν να τους χρεώσουν μια νέα σχέση. Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα;

Ο αγαπημένος "Αγγελούκος" της Μουρμούρας που στο παρελθόν ήταν ζευγάρι με την Μαίρη Συνατσάκη και η γλυκιά "Ασημίνα" από τις Άγριες Μέλισσες που πρόσφατα χώρισε από τον Πανταζάρα απολαμβάνουν αυτή την περίοδο την ελευθερία τους και ήταν η κατάλληλη στιγμή να πέσουν ο ένας πάνω στον άλλον, όπως λένε όσοι τους ξέρουν καλά.

Γιατί κρύβουν το ειδύλλιό τους

Οι ίδιοι άνθρωποι επισημαίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες του Ciao, ότι η έλξη ανάμεσά τους είναι πολύ μεγάλη και εμφανής για όσους τους βλέπουν μαζί αλλά είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν κρυφό το οτιδήποτε προσωπικό συμβαίνει μεταξύ τους.

Ο λόγος γι αυτό είναι ότι αρχικά θέλουν και οι δυο να βεβαιωθούν ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι απλό φλερτ αλλά έχει περιθώρια να εξελιχθεί σε κάτι με γερές βάσεις και προοπτική για το μέλλον.

Έτσι κι αλλιώς ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έκρυβε στην αρχή και την σχέση του με την Μαίρη Συνατσάκη ενώ το ίδιο έκανε για πολύ καιρό και η Έλλη Τρίγγου με τον Αργύρη Πανταζάρα.

Είναι και οι δυο άνθρωποι χαμηλών τόνων που προτιμούν να ακούγονται για τη δουλειά τους κι όχι για τα προσωπικά τους. Και το καταφέρνουν ως τώρα, αν και το ενδιαφέρον του κοινού είναι στραμμένο πάνω τους. Όσο για την εξέλιξη αυτής της σχέσης, αναμένεται να φανεί με τον καιρό...

Πηγή: Περιοδικό Ciao