«Βούρκωσε» στον αέρα του Star η Κατερίνα Καραβάτου - Η ιστορία που τη συγκίνησε

Δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυά της η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Βούρκωσε» στον αέρα του Star η Κατερίνα Καραβάτου - Η ιστορία που τη συγκίνησε

Στη σημερινή εκπομπή της, η Κατερίνα Καραβάτου δε δίστασε να «βουρκώσει» στον αέρα του Star, καθώς είχε μόλις προβληθεί ένα ρεπορτάζ και μία ιδιαίτερη ιστορία που τη συγκίνησε. Η παρουσιάστρια «λύγισε» και εξήγησε πως τα λόγια που ακούστηκαν την άγγιξαν πραγματικά.

Η εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», συναντήθηκε με την μητέρα του Ηρακλή, του διαγωνιζόμενου του GNTΜ 3 που έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα.

«Αισθάνθηκα περήφανη. Έβαλα τα κλάματα. Παρακολουθώ κάθε λέξη που λέει, κάθε του βλέμμα, η καρδιά μου ραγίζει για εκείνον. Και βέβαια πιστεύω ότι θα κερδίσει. Για μένα είναι ήδη νικητής», είπε η μαμά του Ηρακλή ενώ ταυτόχρονα δήλωσε πως τον σέβεται για τις επιλογές που έχει κάνει στη ζωή του.

Η Κατερίνα Καραβάτου συγκινήθηκε ιδιαίτερα με τα λόγια της και εξήγησε πως είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή η σχέση που έχει το μοντέλο με τη μαμά του.

Να θυμίσουμε πως πλέον η Κατερίνα Καραβάτου δεν βγαίνει μόνη της στην εκπομπή καθώς επέστρεψε στο πλευρό της ο Κρατερός Κατσούλης!

Χαμός στο Star με Καραβάτου - Κατσούλη! Το έλα να δεις σήμερα το πρωί

Το έλα να δεις επικράτησε σήμερα το πρωί στα γραφεία του Star, όταν στα χέρια τους έφτασαν τα νούμερα τηλεθέασης από την Τρίτη 6/10! Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης με την εκπομπή "Στην Φωλιά των Κου Κου" σημείωσαν τεράστια επιτυχία!

Για την ακρίβεια, η συγκεκριμένη εκπομπή βγήκε πρώτη στην πρωινή ζώνη κάνοντας στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 16,7% αφήνοντας τους αντιπάλους της, όπως θα δείτε και στο παρακάτω πλέγμα, πολύ πίσω...

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 12,3
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 10,1
  • Mega: Πάμε Δανάη 7,3
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 7,0
  • Open: Ευτυχείτε 13,2
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 16,7

Βέβαια, το ίδιο δεν συνέβη στον σταθμό ALPHA με τα νούμερα τηλεθέασης της prime time ζώνης. Δείτε τα εδώ και θα καταλάβετε...