Αλέξης Γεωργούλης: Αποκάλυψε τον μισθό που παίρνουν οι Ευρωβουλευτές

Τρομερό ποσό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλέξης Γεωργούλης: Αποκάλυψε τον μισθό που παίρνουν οι Ευρωβουλευτές

Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Μάκη Θεοδόση, "Μικροσκόπιο", μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος αποκάλυψε ανοιχτά τον μισθό του Ευρωβουλευτή καθώς και το πως αντιμετωπίζει την κριτική για το παιχνίδι "Joker" που παρουσιάζει.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωση να υπερασπιστώ όπως μπορώ τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Η μητέρα μου μού είπε ότι βγήκα στις Ευρωεκλογές επειδή ο κόσμος με αγαπάει. Και να ανταποδώσω την αγάπη που πήρα»

Όσο για το τι ανάγκη έχει να παρουσιάζει το «Joker», ο Αλέξης Γεωργούλης απάντησε: «Αυτό είναι ουσιαστικά η αλλοίωση της ταυτότητάς μου. Και θα πρέπει να ξεχάσω την υπόλοιπη μου ζωή. Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου ως Ευρωβουλευτής επειδή δουλεύω σαν ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνω και αυτό είναι σαν να κατηγορεί κάποιον Ευρωβουλευτή επειδή έχει παιδιά."

Αλέξης Γεωργούλης Joker

Επιπλέον, ο Γεωργούλης στο πλατό του "Happy Day" έκανε γνωστό πότε θα γίνει πατέρας!

Αναφορικά με τον μισθό αποκάλυψε: "Η πολιτική δεν είναι σταρς. Δεν παίρνει περισσότερα λεφτά όποιος αναγνωρίζεται περισσότερο. Όλοι οι Ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό ανεξαρτήτως τη δουλειά που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20.00 ευρώ. Αυτό ήταν στην προηγούμενη θητεία. Τώρα ο αριθμός αυτός είναι 25.000 ευρώ. Τα 25.000 αφορούν τα έξοδα του γραφείου που αν δεν γίνουν πρέπει να δοθούν πίσω".

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα:

Η Βάνα Μπάρμπα "άδειασε" τον Αλέξη Γεωργούλη - «Από πού κι ως πού Ευρωβουλή;»

Έξαλλη είναι η Βάνα Μπάρμπα με το γεγονός ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μάλιστα, σε συνέντευξη της τον «άδειασε» κανονικά.

Η ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Κωνσταντίνο Αρκά και ξέσπασε.

«Με χαλάει η ευκολία και το βόλεμα στην τηλεόραση, η βλακεία. Δεν μπορεί ο καθένας να παίρνει μια εκπομπή επειδή έχει καλές δημόσιες σχέσεις. Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι πολύ καλό παιδί αλλά δεν θεωρώ ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Στην Ευρωβουλή να κάνει τι αυτός ο άνθρωπος; Από πού κι ως πού Ευρωβουλή; Τώρα που έχουμε ανάγκη πού είναι αυτοί οι άνθρωποι;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε πρεμιέρα με το τηλεπαιχνίδι του. Πως τα πήγε σε τηλεθέαση;