Τάσος Ξιαρχό: Για δεύτερη χρονιά στο J2US - Τι ρόλο θα έχει;

Δεν το περιμέναμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: Για δεύτερη χρονιά στο J2US - Τι ρόλο θα έχει;

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό για τα νέα του επαγγελματικά σχέδια. Μεταξύ άλλων είπε πως επιστρέφει στο J2US!

Μεταξύ άλλων ο περσινός νικητής του Just The 2 Of Us, ο οποίος διαγωνιζόταν με την Κόνι Μεταξά αποκάλυψε πως επιστέφει στο βραδινό σόου.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως: «Στο παιχνίδι, θα κάνω art direction. Θα κάνω δηλαδή τα πάντα από το πώς θα ντυθεί ο καλλιτέχνης μέχρι τι θα έχουν πίσω τα led. Σκηνικά φωτογραφίες, χρώματα, όλα εγώ». Αυτά είναι τα 13 ζευγάρια του show!

Την φετινή χρονιά ωστόσο ο ίδιος θα εμφανιστεί και στο θεατρικό σανίδι, μιας και θα συμμετέχει στο μιούζικαλ Hair.

O Τάσος Ξιαρχό δήλωσε πως: «Είμαι σε ένα μιούζικαλ, το Hair. Είναι χίπηδες του '70 και είμαστε και πάρα πολύ γυμνοί».

Σχετικά με την γυμνή του αυτή εμφάνιση εκμυστηρεύτηκε, πως του αρέσει απλά πρέπει να γίνει σωστά, για να μην βγει πρόστυχο.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο:

Just the 2 of Us: Μένουν εκτός τελικά 3 σημαντικά πρόσωπα - Αυτά είναι τα νέα ζευγάρια

Ο νέος κύκλος του "Just the 2 Of Us" κάνει πρεμιέρα το επόμενο Σάββατο 17 Οκτωβρίου και έχουν ήδη βγει στη φόρα τα πρόσωπα που τελικά αποχωρούν και μένουν εκτός καθώς και τα 3 νέα ζευγάρια.

Tο πρωί της της Πέμπτης η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή “Happy Day” αποκάλυψε τα πάντα αναφορικά με τις εξελίξεις του σόου.

Οι 3 κυρίες που τελικά δεν θα πάρουν μέρος είναι η Γωγώ Μαστροκώστα, η Ελένη Τσολάκη και η Βάνα Μπάρμπα.

Επίσης, η δημοσιογράφος αποκάλυψε τρια νέα ζευγάρια που από ότι φαίνεται έχουν “κλειδώσει”. Αυτά είναι η Ζένια Μπονάτσου με τον Γιώργο Κακοσαίο, η Ραχήλ Μακρή με τον Χρήστο Χολίδη και τέλος η Γωγώ Τσαμπά με τον Δημήτρη Σταρόβα.