My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Έξτρα βαθμός!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτή είναι η νικήτρια της ημέρας!

Ακόμα ένα επεισόδιο My Style Rocks έφτασε στο τέλος του! Οι διαγωνιζόμενες έβαλαν τα δυνατά τους για να πάρουν καλές βαθμολογίες και φυσικά τον έξτρα βαθμό!

Σήμερα μία ήταν αυτή που ξεχώρισε καθώς έβαλε τα δυνατά της και πήρε την μεγαλύτερη βαθμολογία από τις υπόλοιπες!

Στο τέλος οι δυο κοπέλες που βγήκαν μπροστά ήταν η Ειρήνη και η Κάτια, οι συμπαίκτριες τους ψήφισαν και τελικά αυτή που πήρε τις περισσότερες ψήφους και τον έξτρα βαθμό ήταν η Ειρήνη! Δείτε ακόμα το ξέσπασμα του Κουδουνάρη!

My Style Rocks: Ξέσπασε σε κλάματα η Κάτια Φουρτούνη!

Κλάματα είχαμε στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks το απόγευμα της Τετάρτης. Συγκεκριμένα, η Κάτια Φορτούνη έκανε κανονικά την πασαρέλα της και παρουσίασε στις συμπαίκτριές της, στους τηλεθεατές και στην κριτική επιτροπή τις στιλιστικές της επιλογές.

Ωστόσο, όταν η Κάτια στάθηκε απέναντι από τους κριτές θέλησε να μιλήσει για ένα ζήτημα που την απασχολεί.


Πιο αναλυτικά, η ίδια δήλωσε θιγμένη με τις κατηγορίες που έχουν γίνει προς το πρόσωπό της για το γεγονός ότι μπορεί να έχει στυλίστα.

«Να σας πω κάτι για χθες; Αχ είμαι λίγο αγχωμένη. Δεν πιστεύω ότι κάποια κοπέλα είπε ότι έχω στυλίστα. Νομίζω τα πάμε πολύ καλά και νομίζω ότι όποια ήθελε να μου πει κάτι, μου το έχει πει μπροστά μου. Το πιστεύετε εσείς όμως;», είπε η Κάτια Φουρτούνη με δάκρυα στα μάτια, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να απαντάει: «Χαίρομαι πολύ για αυτό. Εγώ σου είπα ότι μια κοπέλα είπε στην παραγωγή ότι έχεις στιλίστα. Αφού εσύ δεν το πιστεύεις, εγώ τι να πω; Δεν σε γνωρίζω για να πιστεύω κάτι. Η σχέση που έχουμε είναι αυτή κριτή –διαγωνιζόμενου. Δηλαδή ότι βλέπουν οι τηλεθεατές σε ένα πλατό, το τι κάνετε έξω από το πλατό είναι κάτι που δεν γνωρίζω».

Στη συνέχεια, η Κάτια Φουρτούνη δίχως να μπορεί να κρατήσει τα δάκρυά της είπε πως νιώθει θιγμένη γι΄αυτό το ψέμα και πως είναι αδικία.