Καλό Μεσημεράκι: Εισέβαλλε στο πλατό και άφησε άφωνο τον Μουτσινά!

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Εισέβαλλε στο πλατό και άφησε άφωνο τον Μουτσινά!

Στη σημερινή εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς στην πρωινή εκπομπή του Alpha “Happy Day”.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας αναφέρθηκε στην περίοδο που εργαζόταν στην λαϊκή και πουλούσε ψάρια, αλλά και πως θα αντιδρούσε αν έβλεπε μια ωραία κυρία να περνά μπροστά από τον πάγκο του.

Έτσι λοιπόν, αυτά τα λόγια τα σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς, τον οποίο μάλιστα, περίμενε μια έκπληξη.

Πιο αναλυτικά, εισέβαλε στο πλατό ο Κώστας Φραγκολιάς ντυμένος ψαράς και κρατώντας στα χέρια του ένα ψάρι.

Ο διάλογος του Κώστα με τον Νίκο και την Βάνια ήταν απολαυστικός. Δείτε ωστόσο, το τσουχτερό σχόλιο του Μουτσινά για τον Αλέξη Γεωργούλη!

«Έμεινε» ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι - Το τηλεφώνημα που τον «τρέλανε»

Ένα τηλεφώνημα που ακούστηκε σήμερα στο Καλό Μεσημεράκι ήταν αρκετό για να «τρελάνει» κανονικά τον Νίκο Μουτσινά. Ο αγαπημένος παρουσιαστής «έμεινε» μόλις άκουσε την ιστορία αλλά και τη φωνή της γυναίκας που τηλεφώνησε.

Η στήλη στην οποία ο Νίκος Μουτσινάς λύνει τα ερωτικά των τηλεθεατριών φαίνεται να είναι μία από τις αγαπημένες του και έτσι καθημερινά ακούμε ένα σωρό παράξενες ιστορίες.

Σήμερα όμως ένα τηλεφώνημα κατάφερε να ξεχωρίσει. Συγκεκριμένα, η «Τάνια» πήρε τηλέφωνο προκειμένου να εξηγήσει στον Νίκο Μουτσινά πως έχει σχέση με δύο άντρες τα τελευταία τρία χρόνια.

Τα πράγματα φαινόταν ότι είναι λίγο… περίεργα καθώς κάθε λίγο και λιγάκι η Τάνια γελούσε και όλο αυτό έδειχνε πως είναι μια καλοσυστημένη φάρσα.

Αφού πέρασαν κάποια λεπτά, η Τάνια ρώτησε: «Αλήθεια δεν κατάλαβες τη φιλενάδα σου από τα παλιά;». Και τελικά αποδείχτηκε πως στην τηλεφωνική γραμμή ήταν η Μαρία Σολωμού.