Ζέτα Δούκα: Εντυπωσιάζει η αλλαγή στα μαλλιά της!

Από άλλη εποχή!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ζέτα Δούκα: Εντυπωσιάζει η αλλαγή στα μαλλιά της!

Η Ζέτα Δούκα φέτος πρωταγωνιστεί στο Καφέ της Χαράς, ενώ παράλληλα παραμένει διαρκώς ενεργή στα social media μέσα από τα οποία μαθαίνουμε όλα της τα νέα. Μια νέα αλλαγή στα μαλλιά της μας εντυπωσίασε!

Η ηθοποιός, υποδέχτηκε τη νέα σεζόν, με μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Ζέτα Δούκα έκοψε το μάκρος των μαλλιών της, ενώ υιοθέτησε ένα νέο χτένισμα το οποίο της ταιριάζει απόλυτα. Η αποκάλυψη έγινε μέσω instagram, όταν η ίδια ανέβασε φωτό με το νέο της hairlook. Δείτε την χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Ζέτα δούκα αλλαγή μαλλιού

Ζέτα Δούκα: "Ας μας γίνει μάθημα!" - Η ανάρτησή της για τα όσα διαδραματίστηκαν στο Μάτι

Σε σχετική της ανάρτηση, ανήμερα της επετείου από τη φωτιά στο Μάτι, η Ζέτα Δούκα δήλωσε για τα όσα διαδραματίστηκαν ξεσπώντας: "Ας μας γίνει μάθημα!"

Σαν σήμερα, δύο χρόνια πριν, η χώρα μας ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με μία από τις μεγαλύτερες τραγωδίες που είχε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια, η οποία κόστισε αναρίθμητα καμμένα σπίτια και αδικοχαμένες ζωές. Η 23η Ιουλίου στιγματίστηκε ως ημέρα εθνικού πένθους και οι πληγές που μας έχει αφήσει απέχουν πολύ από την επούλωση.

Η Ζέτα Δούκα φανερά στεναχωρημένη αλλά και φορτισμένη με συναισθήματα οργής ανήρτησε τις σκέψεις της επί του θέματος.

Ειδικότερα, έγραψε "Μάτι 23/7/2018…Σήμερα στην Ελλάδα δεν είναι μόνο μια μέρα ΠΕΝΘΟΥΣ για τους 102 συνανθρώπους μας που πέθαναν μαρτυρικά, αλλά και μια μέρα ΝΤΡΟΠΗΣ για όσα έγιναν ή δεν έγιναν και κυριως- όσα ειπώθηκαν για να καλύψουν τις ευθύνες, που πρέπει οπωσδήποτε να αποδωθούν! Ας μας γίνει μάθημα και ποτέ να μην επαναληφθεί!"

Ζέτα δούκα , μάτι