Απόστολος Ρουβάς: Αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή!

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Απόστολος Ρουβάς: Αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή!

Ο Απόστολος Ρουβάς βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς ήθελε να μάθει τα πάντα για την προσωπική του ζωή. Μια φράση του, όμως, αναστάτωσε τον παρουσιαστή και πήγε την κουβέντα αλλού…

«Είμαι μόνος μου. Το κομμάτι οικογένεια πραγματικά με ενδιαφέρει αλλά θεωρώ ότι δεν θα ήθελα να κάνω κάτι βεβιασμένα. Νομίζω ότι τα πιο ωραία πράγματα έρχονται τελείως μόνα τους, τη στιγμή που δεν τα περιμένεις», είπε ο Απόστολος Ρουβάς και τότε ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε: «Η Δανάη πιστεύεις έχει κάποια γνώση από μαγειρική, ή καθόλου»;

«Είναι πολύ καλή μαγείρισσα, επειδή έχω φάει από τα χέρια της Δανάης. Ναι, είναι πολύ καλή μαγείρισσα», απάντησε ο Απόστολος Ρουβάς.

Και κάπου εκεί ήρθαν τα υπονοούμενα του Νίκου Μουτσινά…

«Σου μαγείρεψε… Δεν ξέρω… Το αφήνω εδώ. Άμα σου μαγειρεύουν δεν ξέρω… Όχι, δεν μαγειρεύεις σε όποιον να ‘ναι. Άμα σε καλούν για φαγητό, υπάρχει μεγάλη αγάπη». Αυτό εννοώ, τίποτα άλλο». Δείτε τις φωτογραφίες που έχει στο instagram!

Απόστολος Ρουβάς: Μιλά για την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση - "Όταν μου έκαναν την πρόταση..."

Τον Απόστολο Ρουβά, αδερφό του απόλυτου Έλληνα σταρ, Σάκη, που γνωρίσαμε πριν λίγες ημέρες μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, φιλοξένησε μέσω διαδικτυακής σύνδεσης η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της.

Ο Απόστολος Ρουβάς μίλησε για την απόφασή του να βγει στα φώτα της δημοσιότητας αλλά και για την αντίδραση του Σάκη όταν έμαθα αυτό το νέο του επαγγελματικό βήμα.

«Είναι η πρώτη φορά που μαγειρεύω στην τηλεόραση. Είναι λογικό ν υπάρχει άγχος. Άγχος είχα και την πρώτη φορά που μαγείρεψα σε εστιατόριο, πόσο μάλλον τώρα που πρέπει να το κάνω και να με βλέπει ζωντανά ο κόσμος. Το καλό είναι ότι ένιωσα αμέσως αρκετά άνετα γιατί όλη η ομάδα είναι εξαιρετική, δεν ένιωσα ακάλυπτος…. Όταν μου έκαναν την πρόταση, το σκέφτηκα λίγο, το επεξεργάστηκα. Ήθελα να δω αν είμαι σίγουρος να κάνω ένα τέτοιο βήμα. Με φόβιζε η έκθεση. Είχαν έναν δικό μου τρόπο ζωής. Την προσωπική μου ζωή την είχα για εμένα, δεν κυνηγούσα να εμφανίζομαι. Ήταν θέμα επιλογής. Σίγουρα τώρα μπορεί να με ρωτήσουν για την προσωπική μου ζωή αλλά το τι θα απαντήσω εγώ είναι άλλο θέμα» ανέφερε αρχικά.

Όσο για την αντίδραση της οικογένειάς του είπε, «Όλη η οικογένεια έχει χαρεί που με βλέπουν τηλεοπτικά». Δείτε τα νούμερα του Πάμε Δανάη!