Big Brother: Χαμός στο σπίτι με την ψήφο του Κεχαγιά!

Δείτε τι έκανε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Χαμός στο σπίτι με την ψήφο του Κεχαγιά!

Χαμός επικράτησε στο σπίτι του Big Brother, με τον Δημήτρη Κεχαγιά να προτείνει ένα συγκεκριμένο παίκτη για αποχώρηση, φέρνοντας αντιδράσεις από τη δική του πλευρά.

Ο Κεχαγιάς είχε κερδίσει το δικαίωμα του να είναι αρχηγός για αυτή την εβδομάδα, χάρη στην ψηφοφορία που είχε γίνει στο live της περασμένης Παρασκευής (3/10).

Το επιπλέον του δικαίωμα ήταν να διαλέξει και τον πρώτο παίκτη για αποχώρηση, έστω κι αν προέκυψαν ήδη οι δύο πρώτες.

Ο ίδιος διάλεξε την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, αν και δεν πρόκειται να τεθεί υποψήφια προς αποχώρηση, μιας και έχει το δικαίωμα του βέτο, που λογικά θα χρησιμοποιήσει υπέρ της. Οργισμένος ο Κεχαγιάς με την Σοφία!

Big Brother: Συγκλόνισε η Ραίσα με την εξομολόγηση για τον πατέρα της - "Δεν τον ξέρω..."

Συγκλόνισε και ράγισε καρδιές η Ραίσα στο σημερινό επεισόδιο Big Brother. H νεαρή παίκτρια σε μια εξομολόγηση της ανέφερε τις άσχημες σχέσεις που έχει με τον πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε για την επίθεση που δεχόταν στο σχολείο επειδή ήταν οικογένεια χωρίς πατέρας αφού ο ίδιος τους είχε αφήσει.

Μάλιστα ανέφερε πως δεν τον ξέρει και ούτε αυτός την ξέρει και δεν θέλει να έχει επαφές μαζί του, μάλιστα σε κάποια περίοδο της ζωής της τον είχε μπλοκάρει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μην μπορεί να την βρεί!

https://www.youtube.com/watch?v=XY3nVl-VOLg