Εφιάλτης στην κουζίνα: Έφτασε στα όρια του ο Μποτρίνι - Πέταξε τα πιάτα και έφυγε

Τι ήταν αυτό που έκανε έξαλλο τον σεφ;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εφιάλτης στην κουζίνα: Έφτασε στα όρια του ο Μποτρίνι - Πέταξε τα πιάτα και έφυγε

Στο χθεσινό (08/10) επεισόδιο της εκπομπής «Εφιάλτης στην κουζίνα», ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέφτηκε ένα παραλιακό εστιατόριο στην παραλία της Σαλαμίνας, το οποίο δεν άργησε πολύ να τον βγάλει έξω από τα ρούχα του.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ήταν ο Αργύρης και δεν μπορούσε να συνεννοηθεί επιτυχώς με το προσωπικό του και δεν ήταν ικανοποιημένος από κανέναν, με τα προβλήματα να είναι πολλά.

Έτσι, οι αλλαγές στο προσωπικό και οι καβγάδες ήταν η καθημερινότητά του.

Όταν ο Έκτορας Μποτρίνι επισκέφτηκε το εστιατόριο βρέθηκε μπροστά σε έντονες αντιπαραθέσεις. Ο σεφ με το που έφτασε στο μαγαζί, θέλησε πρώτα να δοκιμάσει μερικά πιάτα, από τα οποία δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε την κουζίνα ώστε να μιλήσει με την μαγείρισσα Έφη, στην οποία και εξέφρασε ανοιχτά τα παράπονά του. Ωστόσο, εκείνη δεν φάνηκε να τα δέχτηκε με αποτέλεσμα να αντιδράσει αρκετά έντονα. Ο Έκτορας δεν ήθελε και πολύ να γίνει έξαλλος με όλη την κατάσταση και έτσι πέταξε το φαγητό από ένα πιάτο στον πάγκο και αποχώρησε από την κουζίνα.

Εκτορας Μποτρίνι

Αντίστοιχα χαμός και έντονα σκηνικά έγιναν και στο επεισόδιο στις 24/9!

Έκτορας Μποτρίνι: Πεντανόστιμα κεφτεδάκια με δεντρολίβανο - Η συνταγή που θα φτιάξει στην πρεμιέρα

Ο «Εφιάλτης στην Κουζίνα», έχει πρεμιέρα απόψε στις 21.00 και ο Έκτορας Μποτρίνι έρχεται για να βάλει τάξη σε όσα εστιατόρια (και εστιάτορες) το χρειάζονται. Σήμερα, πρόκειται λοιπόν στην πρεμιέρα, πρόκειται να φτιάξει πεντανόστιμα κεφτεδάκια με δεντρολίβανο.

Θα έρθει αντιμέτωπος με την ελληνοαμερικανίδα Τζάνις, η οποία έγινε ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου στο Πόρτο Ράφτη, επειδή απλά αγαπά τη φιλοξενία! Μαζί με την κόρη της Ναταλία προσπαθούν να δουλέψουν το ψητοπωλείο, αγνοώντας όλους τους βασικούς κανόνες της εστίασης, της μαγειρικής και της επιχειρηματικότητας. Ωστόσο δείτε το ξέσπασμα του σεφ και παρουσιαστή στο instagram.

Αυτή είναι η συνταγή για κεφτεδάκια με δεντρολίβανο που θα φτιάξει ο Έκτορας Μποτρίνι

Υλικά

  • 300 γρ. κιμά βοδινό
  • 300 γρ. κιμά από μοσχαράκι γάλακτος
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Πεπεροντσίνο
  • Λίγη φρυγανιά τριμμένη
  • 2 σκ. σκόρδο λεπτοκομμένο
  • 1 ματσάκι μαϊντανό
  • Κλωναράκια από δεντρολίβανο
  • Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, κάνουμε μπαλάκια και σε κάθε μπαλάκι καρφώνουμε μέσα ένα κλωναράκι από δεντρολίβανο. Ζεσταίνουμε το λάδι να κάψει και τα τηγανίζουμε όρθια ώστε να μείνει το κλωναράκι προς τα πάνω. Πρέπει να μείνουν αρκετά ζουμερά και με κρούστα γύρω γύρω. Δεν τα γυρίζουμε.