Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σταμάτης Γονίδης - Κατερίνα Κουργιουξίδου: Έτσι θα ονομάσουν το παιδί τους

Το αποκάλυψε στο Happy Day!

Σταμάτης Γονίδης - Κατερίνα Κουργιουξίδου: Έτσι θα ονομάσουν το παιδί τους
News 09.10.2020 10:29
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στην κάμερα του "Happy Day" και συγκεκριμένα στην Ιουλία Καλλιμάνη μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης όσο βρισκόντουσαν στα γυρίσματα του νέου video clip για το τραγούδι "Γυναίκα είναι". Μεταξύ των άλλων, αποκάλυψε και το όνομα που θα δώσουν στην κόρη που περιμένει με τη σύζυγο του, Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Ο τραγουδιστής ξεκίνησε λέγοντας χιουμοριστικά: «Τώρα είμαι πιο ώριμος για να μεγαλώσω ένα παιδί. Έχω πει στην Κατερίνα να μας αλλάζει πάνες μαζί». Δες την τρυφερή ανάρτηση του με την γυναίκα του!

Όταν ρωτήθηκε αν θα συμμετέχει και ο ίδιος στη φροντίδα του παιδιού, ανέφερε: «Θα συμμετέχω όσο αντέξω με το παιδί. Αν δεν αντέξω θα την κάνω, θα πάω κάπου αλλού και θα περιμένω μέχρι να σταματήσει να κλαίει».

Όσο για το όνομα που θα πάρει η κόρη του αποκάλυψε στην κάμερα του Happy Day: «Θα πάρει το όνομα Μαρία Έλενα. Το Μαρία από την Παναγιά και το Έλενα από την πεθερά μου».

Σταμάτης Γονίδης

Σταμάτης Γονίδης: Οι δηλώσεις για τον ερχομό της κόρης του - «Νιώθω παράξενα! Έχω εγγόνια και κάνω παιδί»

Στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης για το θαύμα που ζει τους τελευταίους μήνες, αφού θα έρθει στον κόσμο η κορούλα του.

Ο τραγουδιστής, δε δίστασε να δηλώσει ευτυχισμένος που θα γίνει ξανά πατέρας και να μιλήσει με τα πιο όμορφα λόγια για το γεγονός.

«Στο τέλος θα ξεχάσουμε να τραγουδάμε. Ειδικά ο δικός μας κλάδος πλήττεται ανηλεώς. Η μία πλευρά είναι τα πνευματικά δικαιώματα τα οποία έχουμε πέντε χρόνια να τα πάρουμε και τώρα δε δουλεύουμε. Δε μιλώ μόνο για εμένα, υπάρχουν άλλοι που ζούνε από αυτό. Δε ζητάμε πολλά πράγματα, μία παράταση ώρας μέχρι τις δυο. Για τον κόσμο να διασκεδάσει, να ξεσκάσει», είπε αχικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Στη συνέχεια,για τη σύζυγό του και τον ερχομό της κόρης του είπε: «Με την Κατερίνα είμαστε μαζί 18 χρόνια αλλά παντρεμένοι θρησκευτικά 6-7 χρόνια και το ωραιότερο δώρο, είναι ένα κοριτσάκι που έρχεται. Είμαι σε μια ηλικία που νιώθω παράξενα γιατί έχω εγγόνια και κάνω παιδί. Δεν φανταζόμουν τη ζωή μου έτσι, ότι θα απολαύσω τις χαρές της ζωής. Νομίζω ότι ποτέ δεν υπήρξα πιο ώριμος για να μεγαλώσω ένα παιδί. Βλέπω την κόρη μου στον υπέρηχο και νομίζω ότι μου μοιάζει. Οι κόρες μου ξετρελάθηκαν. Είμαι παραγωγός, γυναίκες φτιάχνω».

Να αναφέρουμε πως ο Σταμάτης Γονίδης έχει ακόμη δυο κόρες και μάλιστα πρόσφατα έγινε παππούς, αφού απέκτησε εγγονάκι από την κόρη του Στεφανία - δείτε εδώ τις τρυφερές φωτογραφίες του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θα γίνει πατέρας ο Σταμάτης Γονίδης - Στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης η σύζυγος του

Εκτός εαυτού ο Σταμάτης Γονίδης - Το δημόσιο ξέσπασμά του

Share