Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα με τον Γεωργούλη: "Λάθος! Λάθος! Το θεωρώ λάθος!"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα με τον Γεωργούλη:

Η Βάνα Μπάρμπα μίλησε ανοιχτά στην κάμερα του Πρωινού και στην Μαίρη Αρώνη έστειλε το δικό της μήνυμα στον Αλέξη Γεωργούλη για το JOKER και το Ευρωκοινοβούλιο, υποστηρίζοντας πώς είναι λάθος να παίρνει δύο μισθούς.

Η ηθοποιός, μάλιστα, του ζητά να δώσει τον ένα από τους δύο μισθούς στο ΣΕΗ και έχει ξανά αναφέρει τον εκνευρισμό της για αυτό το θέμα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Λάθος! Λάθος! Το θεωρώ λάθος. Θα ήταν πολύ καλό το ένα από τα δύο κομμάτια να το δώσει στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, επειδή ήδη είναι διπλο-μισθός. Θα ήταν πάρα πολύ ωραίο γι’ αυτόν να δείξει την ψυχή του, να δείξει την προσωπικότητά του. Πιστεύω είναι συμπαθητικό παιδί. Ένας από τους δύο μισθούς να πάει στο ΣΕΗ. Να σκεφτεί συναδέλφους του που δεν έχουν να φάνε. Θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: "Δεν είμαι εγώ που θα το πω στο παιδί βέβαια, αλλά του το λέω στα ίσια: για σκέψου το. Μπορείς να κρατήσεις τα χρήματα της Ευρωβουλής και να δώσεις του JOKER. Δεν γίνεται ρε φίλε να έχεις δύο δουλειές τη στιγμή που άλλοι δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα! Έλεος! Άποψή μου…"

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Η Βάνα Μπάρμπα "άδειασε" τον Αλέξη Γεωργούλη - «Από πού κι ως πού Ευρωβουλή;»

Έξαλλη είναι η Βάνα Μπάρμπα με το γεγονός ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μάλιστα, σε συνέντευξη της τον «άδειασε» κανονικά.

Η ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Κωνσταντίνο Αρκά και ξέσπασε.

«Με χαλάει η ευκολία και το βόλεμα στην τηλεόραση, η βλακεία. Δεν μπορεί ο καθένας να παίρνει μια εκπομπή επειδή έχει καλές δημόσιες σχέσεις. Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι πολύ καλό παιδί αλλά δεν θεωρώ ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Στην Ευρωβουλή να κάνει τι αυτός ο άνθρωπος; Από πού κι ως πού Ευρωβουλή; Τώρα που έχουμε ανάγκη πού είναι αυτοί οι άνθρωποι;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, ο Αλέξης Γεωργούλης έκανε πρεμιέρα με το τηλεπαιχνίδι του. Πως τα πήγε σε τηλεθέαση;