Φαίη: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του ΑΝΤ1 - Αποκαλύφθηκε η σχέση της με πρόσωπο των 8 Λέξεων

«Είχατε προσωπική επαφή πριν....»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα του ΑΝΤ1 - Αποκαλύφθηκε η σχέση της με πρόσωπο των 8 Λέξεων

Σε κλάματα στον αέρα του ΑΝΤ1, ξέσπασε η Φαίη Σκορδά. Αφορμή στάθηκε, η αποκάλυψη που της έγινε, για μια άγνωστη σχέση που έχει, με πρόσωπο από τη σειρά 8 Λέξεις.

Η παρουσιάστρια, πριν πολλά χρόνια, είχε συναντηθεί μαζί του, εκτός βέβαια τηλεοπτικού πλατό, κάτι που η ίδια δεν θυμόταν με αποτέλεσμα να συγκινηθεί και να «λυγίσει».

Συγκεκριμένα, καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Θεοχάρης Ιωαννίδης όπου μίλησε για το ρόλο του στη σειρά. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη σχέση που με τη Άννα Μπεζάν.

Κάπου εκεί έκανε την αποκάλυψη που έφερε τα δάκρυα την Φαίης Σκορδά.

«Η Άννα Μπεζάν είναι ένα κορίτσι που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο. Μου έστειλε χθες ένα μήνυμα και μου λέει: Σε παρακαλώ πες στην Φαίη, δεν ξέρει ποια είμαι. Είχατε προσωπική επαφή πριν πολλά χρόνια και της πήγες στο ορφανοτροφείο τα πρώτα της αθλητικά παπούτσια και μιλάει για σένα και βάζει τα κλάματα. Σε σκέφτεται και βουρκώνει», είπε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Να σημειώσουμε πως στις 8 Λέξεις, έχουμε ένα χωρισμό «βόμβα» μεγατόνων!

Πρωινό: Ένα βήμα έξω από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 - Ποιος;

Άσχημες είναι οι εξελίξεις για το Πρωινό, την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον ΑΝΤ1 που κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές εδώ και 7 χρόνια. Η παρουσιάστρια φέτος έκανε αρκετές αλλαγές στην ομάδα της αλλά φαίνεται πως... δεν ευδοκίμησαν ιδιαίτερα.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες που θα σας μεταφέρω όπως πάντα μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr, ένα πρόσωπο που βρίσκεται στην εκπομπή της Φαίης είναι ήδη με το ένα πόδι έξω. Να τονιστεί πως πίσω από την αποχώρηση αυτή δεν κρύβεται κανένα επεισοδιακό παρασκήνιο.

Ποιος ενδέχεται να αποχωρήσει από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό

Σκέψεις υπάρχουν, από την πλευρά της Κόνι Μεταξά, (δείτε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει κι έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες) πως ίσως τελικά η επιλογή μιας πρωινής εκπομπής δεν της ταιριάζει στο ύφος της. Αυτό μου μετέφερε τουλάχιστον ένας άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά στην ίδια και ακούει τους προβληματισμούς της.

Όπως, λοιπόν, μου αποκάλυψε το συγκεκριμένο άτομο, η Κόνι ζήτησε από την παραγωγή να αναλάβει την στήλη της μόδας για να αρχίσει να... εξαφανίζεται σιγά σιγά από το πάνελ της εκπομπής με μια διακριτικότητα. Σε καμία των περιπτώσεων δεν ενδέχεται να τα παρατήσει και να φύγει από το Πρωινό πριν το τέλος της σεζόν γιατί πάνω από όλα σέβεται τους ανθρώπους που πίστεψαν σε αυτήν αλλά και την Φαίη Σκορδά που την βοηθάει σε όλο αυτό.

Πηγή μου, όμως, αναφέρει πως του χρόνου σίγουρα δεν θα την δούμε στο Πρωινό...