Μπάρμπα - Τσολάκη - Μαστροκώστα: Αυτός είναι ο λόγος που έμειναν εκτός του J2US

Τα μάθαμε όλα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μπάρμπα - Τσολάκη - Μαστροκώστα: Αυτός είναι ο λόγος που έμειναν εκτός του J2US

Σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα το "Just The 2 Of Us" και έχει γίνει πανικός με το ποιοι τελικά θα είναι και όχι. Ένα είναι όμως σίγουρο.. Ότι η Βάνα Μπάρμπα, η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελένη Τσολάκη μένουν εκτός!

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, από τη μία, το BBC απέρριψε την Ελένη Τσολάκη στα δοκιμαστικά…

Μια παρέμβαση του BBC υπήρχε και στην περίπτωση της Βάνας Μπάρμπα, καθώς τα ζευγάρια πρέπει να είναι 12 ή 14 και όχι 15 όπως ήθελε το Open και για αυτό η Βάνα Μπάρμπα έμεινε εκτός.

Όσο για τη Γωγώ Μαστροκώστα,είχε δηλώσει ότι μόνο σε περίπτωση που παρτενέρ της ήταν ο Βαγγέλης Κακουριώτης θα λάμβανε μέρος, κάτι που δεν συνέβη, καθώς ο ίδιος προτίμησε να διαγωνιστεί μαζί με τη Ζένια Μπονάτσου.

Παρ'όλα αυτά, έχουμε τα σίγουρα 13 ζευγάρια που θα δούμε στην πρεμιέρα!

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα:

Ζωζώ Σαπουτζάκη: Ο ρόλος της στο J2US - "Θα με δείτε σε κάτι διαφορετικό...

Από τις πιο διάσημες αρτίστες της Ελλάδας η Ζωζώ Σαπουντζάκη, δε σταματά ποτέ να δημιουργεί και να σχεδιάζει το μέλλον της! Μάλιστα πολλά ακούγονται για την συμμετοχή της στο Just the 2 Of Us, και η ίδια μιλάει για αυτό!

Η αειθαλής showwoman, αποδέχθηκε λοιπόν την πρόταση που της έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για να εμφανιστεί στο J2US και εκείνη είπε το ναι! Σήμερα η Ζωζώ εμφανίστηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για τη νέα της τηλεοπτική της εμφάνιση στο μουσικό show του Open!

“θα με δείτε σε κάτι διαφορετικό… Show αλλά διαφορετικό. Με ενέπνευσε ο Νίκος Κοκλώνης. Είναι πολύ έξυπνο παιδί, πολύ καλό παιδί και είπα το ναι. Ο κόσμος με ζητάει πολύ” είπε μεταξύ άλλων η Ζωζώ! Σε συζητήσεις είναι άτομο που θα φέρει τα πάνω κάτω!