Γωγώ Τσαμπά: Οι πρώτες δηλώσεις για το J2US!

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γωγώ Τσαμπά: Οι πρώτες δηλώσεις για το J2US!

Η Γωγώ Τσαμπά, θα λάβει μέρος στο J2US! Η γνωστή τραγουδίστρια υπηρετεί χρόνια το παραδοσιακό τραγούδι και σε λίγες ημέρες θα τη δούμε να… “εκπαιδεύει” τον Θανάση Πασσά.

Το αντισυμβατικό ντουέτο, θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή αλλά και το κοινό. Η «αρχόντισσα» του δημοτικού τραγουδιού, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τη συμμετοχή της στο μουσικό show.

«Είμαι πολύ καλά. Θα έλεγα ότι είμαι και ευτυχισμένη που θα ζήσω όλο αυτό».

Ίσως κληθείτε να πείτε και τραγούδια διαφορετικού ύφους από αυτά που εσείς υπηρετείτε. Θα το κάνετε με πάθος και την ίδια ζέση;

«Εννοείται, γιατί είναι τραγούδι».

Πως και αποδεχθήκατε τη συγκεκριμένη πρόταση;

Κάθισα και το σκέφτηκα, όμως ο Νίκος Κοκλώνης είναι πολύ φίλος και τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όλο το team έχει τρομερή ζεστασιά, γι’ αυτό και δέχτηκα», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Παρ'όλα αυτά, έχουμε τα σίγουρα 13 ζευγάρια που θα δούμε στην πρεμιέρα!

Μπάρμπα - Τσολάκη - Μαστροκώστα: Αυτός είναι ο λόγος που έμειναν εκτός του J2US

Σε λίγες μέρες κάνει πρεμιέρα το "Just The 2 Of Us" και έχει γίνει πανικός με το ποιοι τελικά θα είναι και όχι. Ένα είναι όμως σίγουρο.. Ότι η Βάνα Μπάρμπα, η Γωγώ Μαστροκώστα και η Ελένη Τσολάκη μένουν εκτός!

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, από τη μία, το BBC απέρριψε την Ελένη Τσολάκη στα δοκιμαστικά…

Μια παρέμβαση του BBC υπήρχε και στην περίπτωση της Βάνας Μπάρμπα, καθώς τα ζευγάρια πρέπει να είναι 12 ή 14 και όχι 15 όπως ήθελε το Open και για αυτό η Βάνα Μπάρμπα έμεινε εκτός.

Όσο για τη Γωγώ Μαστροκώστα,είχε δηλώσει ότι μόνο σε περίπτωση που παρτενέρ της ήταν ο Βαγγέλης Κακουριώτης θα λάμβανε μέρος, κάτι που δεν συνέβη, καθώς ο ίδιος προτίμησε να διαγωνιστεί μαζί με τη Ζένια Μπονάτσου.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το απόσπασμα: