J2US: Θετική στον κορωνοιό διαγωνιζόμενη!

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
J2US: Θετική στον κορωνοιό διαγωνιζόμενη!

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και το J2US. H Πηγή Δεβετζή που επρόκειτο να συμμετέχει στο show του OPEN βρέθηκε θετική στον COVID-19. Η ίδια ενημέρωσε την παραγωγή σήμερα το πρωί και τέθηκε εκτός Just The 2 Of Us.

Ειδικό κλιμάκιο μετέβη άμεσα στα γραφεία της εταιρείας του Νίκου Κοκλώνη και όλοι οι εργαζόμενοι -φυσικά και όλοι οι συμμετέχοντες στο J2US- υποβάλλονται σε τεστ για COVID-19.

Σήμερα πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα για τους τίτλους αρχής του Just The 2 Of Us. Η Πηγή Δεβετζή, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του show, βρισκόταν καθημερινά στα γραφεία της εταιρείας. Εκ των πραγμάτων, ο έλεγχος σε όλους τους εργαζόμενους είναι υποχρεωτικός.

Παρ'όλα αυτά, έχουμε τα σίγουρα 13 ζευγάρια που θα δούμε στην πρεμιέρα!

Γωγώ Τσαμπά: Οι πρώτες δηλώσεις για το J2US!

Η Γωγώ Τσαμπά, θα λάβει μέρος στο J2US! Η γνωστή τραγουδίστρια υπηρετεί χρόνια το παραδοσιακό τραγούδι και σε λίγες ημέρες θα τη δούμε να… “εκπαιδεύει” τον Θανάση Πασσά.

Το αντισυμβατικό ντουέτο, θα προσπαθήσει να εντυπωσιάσει την κριτική επιτροπή αλλά και το κοινό. Η «αρχόντισσα» του δημοτικού τραγουδιού, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» για τη συμμετοχή της στο μουσικό show.

«Είμαι πολύ καλά. Θα έλεγα ότι είμαι και ευτυχισμένη που θα ζήσω όλο αυτό».

Ίσως κληθείτε να πείτε και τραγούδια διαφορετικού ύφους από αυτά που εσείς υπηρετείτε. Θα το κάνετε με πάθος και την ίδια ζέση;

«Εννοείται, γιατί είναι τραγούδι».

Πως και αποδεχθήκατε τη συγκεκριμένη πρόταση;

Κάθισα και το σκέφτηκα, όμως ο Νίκος Κοκλώνης είναι πολύ φίλος και τον ευχαριστώ εκ των προτέρων. Όλο το team έχει τρομερή ζεστασιά, γι’ αυτό και δέχτηκα», ανέφερε η τραγουδίστρια.