Κοραλία Καράντη: Σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε για τον γιό της!

Τα είπε όλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κοραλία Καράντη: Σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε για τον γιό της!

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” ήταν σήμερα Παρασκευή, η Κοραλία Καράντη. Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια ωραία κουβέντα με τον Νίκο Μουτσινά και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.

Μεταξύ άλλων, η Κοραλία Καράντη έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της και αποκάλυψε τον λόγο που τον ονόμασε “Εδουάρδο”.

«Το Εδουάρδος είναι το όνομα του παππού του. Φοβόμουν στην αρχή, θυμόμουν αυτό που είχε πει η Βουγιουκλάκη ότι τώρα αυτός τι; Θα λες “Εδουάρδε έλα εδώ, έλα εδώ αγάπη μου, σε θέλω πολύ”. Αλλά εντάξει, μετά σκέφτηκα είναι τίμιο να πάρει το όνομα του παππού του. Δεν τον φωνάζουμε Εδουάρδο. Τον φωνάζουμε Έντο. Έκλεισε τα 25 πριν από λίγες ημέρες.

Έκανε σπουδές Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνής Σχέσεις στην Αμερική και μετά ήρθε εδώ, σε αναμονή του τι θα κάνει και αν κάνει μεταπτυχιακό ή κάτι άλλο και έκατσε αυτό το ωραίο. Τώρα κάνει κάτι τελείως άλλης κατεύθυνσης δουλειάς. Είναι σε παραγωγή σήριαλ, ταινιών κλπ. Προσπαθούσα όταν ήταν μικρός να μην το παίρνω πολύ μαζί σε παραστάσεις, στα γυρίσματα για να μην πάρει το μικρόβιο γιατί είναι πολύ κολλητικό μικρόβιο. Χειρότερο από τον κορονοϊό και τελικά κοίτα να δεις που τα έφερε έτσι η μοίρα», είπε η Κοραλία Καράντη

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα δήλωσε η Κοραλία Καράντη στο λεπτό 03:45.

Νίκος Μουτσινάς: Έξαλλος με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη - "Είναι δικηγόρος;"

Δεν πίστευε όσα άκουγε ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα το μεσημέρι, στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή του, «Καλό Μεσημεράκι», σχετικά με τα λεγόμενα της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη, στην χθεσινοβραδινή ψηφοφορία του Big Brother.

Συγκεκριμένα, η 36χρονη δικηγόρος από την Κρήτη δήλωσε συγκεκριμένα: «Το κάνω γυναικεία υπόθεση αυτή τη φορά και το τρίτο άτομο για μένα θα είναι ο Θέμης. Διότι ούτως ή άλλως το παιδί πρεσβεύει ότι είναι ομοφυλόφιλος και θεωρεί ότι έχει μια γυναικεία οντότητα μέσα του. Σωστά»;

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Ρε, χαζεύουμε; Είναι δικηγόρος; Ακόμα; Θα μπορούσε από σήμερα να μην είναι, ας πούμε. Πραγματικά, άσε μας κουκλίτσα μου. Εν πάση περιπτώσει, λίγο να σκεφτόμαστε τι λέμε, δεν είναι ωραίο. Θα προκαλέσω τον δικηγορικό σύλλογο, είμαι οριακά. Εντάξει, υπερβολές…»

Ενώ κατέληξε «Η κοπέλα αυτή θα βγει κάποια στιγμή και θα πρέπει μετά να πάει να αγορεύσει. Δεν μπορεί να λέει αυτές τις π@π@ριές! Είναι και λίγο βλακεία. Λίγο να βουτάμε τη γλώσσα στον εγκέφαλο»