Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Big Brother: Συγκινεί ο Γιώργος Τσαλίκης, η αναφορά στον Θέμη - "Μου είπε ο ψυχολόγος..."

Τα είπε όλα!

Big Brother: Συγκινεί ο Γιώργος Τσαλίκης, η αναφορά στον Θέμη -
News 09.10.2020 21:58
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ο αποψινός καλεσμένος του Big Brother και μάλιστα φαίνεται να παρακολουθεί συστηματικά το show καθώς ανέφερε πως το βλέπει με τα παιδιά του!

Πιο αναλυτικά ο γνωστός τραγουδιστής και αντιδήμαρχος του δήμου Περιστερίου ανέφερε πως βλέπει το παιχνίδι μαζί με τα παιδιά του και με αυτό τν τρόπου τους μαθαίνει τις συμβαίνει στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων!

Μάλιστα θέλησε να τονίσει πως ήταν μια καλή ευκαιρία να δούμε σε μικρόκοσμο το τι συμβαίνει στην κοινωνία και έφερε παράδειγμα τον Θέμη και τον τρόπο που έχει αντιμετωπίσει το πως του φέρθηκε η οικογένεια του! Έτσι λοιπόν κατέληξε πως ένας ψυχολόγος του είχε πει πως "Αν ακούγαμε όλοι τα παιδιά μας δεν θα χρειαζόμασταν ψυχολόγους" Spoiler! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί!

Ανδρέα Μικρούτσικος για Big Brother: 'Έχουν πάθει οξεία πυώδη στρατηγικήτητα..”

Καλεσμένος σε διαδικτυακή εκπομπή βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και όπως είναι λογικό μίλησε για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο σπίτι του “Μεγάλου Αδερφού”.

Συγκεκριμένα, σχολίασε το περιστατικό που αφορά την ποινή, που επιβλήθηκε πριν από λίγες ημέρες, σε δυο παίκτριες, την Σοφία Δανέζη και την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, για παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος υποστήριξε: «Την τελευταία εβδομάδα έχουν πάθει οξεία πυώδη στρατηγικήτητα. Εγώ ο οποίος είμαι “εκλογολόγος” ειλικρινά όταν τους ακούω μπερδεύω τα μπούτια μου. Έχουν γίνει οι ειδικοί των ειδικών.

(Τα δυο κορίτσια) πήγαν μέσα να μιλήσουν και κάποια στιγμή έκαναν την μαγική κίνηση, έπιασαν το μικρόφωνο που είναι στον λαιμό. Υπάρχει μέσα στο καταστατικό πως δεν βγάζεις το μικρόφωνο. Αν το βγάλεις δεν λες κουβέντα, δεν μιλάς αν το μικρόφωνο είναι σε απόσταση.

Αν το κάνεις υπάρχει ποινή αποβολής. Το έκαναν σταθερά αυτό. Προφανώς το είχαν κάνει και πιο πριν».

Ο παρουσιαστής τέλος, δεν δίστασε να σχολιάσει και τα νεύρα της Σοφίας Δανέζη λέγοντας: «Έβριζε, φώναζε, έλεγε είστε ηλίθιοι, το ένα, το άλλο, έβριζε ασταμάτητα και έλεγε πως μιλούσε για ένα σπυρί που έχει βγάλει. Που το έχει βγάλει δεν το είδα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Big Brother: Πρόσωπο έκπληξη θα κάτσει απέναντι από τον Μικρούτσικο στο live

Big Brother 08/10 Highlights: Οι συγκλονιστικές εξομολογήσεις, οι εντάσεις και τα καυτά φιλιά μεταξύ 2 γυναικών!

Share