Big Brother: "Πάγωσαν" οι παίκτες με την ανακοίνωση των διδύμων!

Μείνανε κόκκαλο!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother:

Στο δωμάτιο επικοινωνίας κάλεσε λοιπόν ο Μεγάλος Αδελφός τα δίδυμα και τους ανακοίνωσε τη μυστική αποστολή που έχουν να φέρουν εις πέρας. Αυτή η αποστολή έφερε εντάσεις στο σπίτι!

Στο προηγούμενο Live του Big Brother ο Χάρης Βαρθακoύρης ζήτησε από τους τηλεθεατές να δώσουν τις ιδέες τους μέσω social media για μια διαδικασία που θα γινόταν στο επόμενο Live μπροστά στα μάτια του τηλεοπτικό κοινού.

Αμείωτο θέλει να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού ο παρουσιαστής και λίγο μετά την συγκινητική τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε πως μετά από χιλιάδες μηνύματα που έλαβαν κατέληξαν σε μια δοκιμασία που αφορά τα δίδυμα Χρήστο και Παναγιώτη Βαρουξή.

Στο δωμάτιο επικοινωνίας κάλεσε λοιπόν ο Μεγάλος Αδελφός τα δίδυμα και τους ανακοίνωσε τη μυστική αποστολή που έχουν να φέρουν εις πέρας.

Τους ζήτησε λοιπόν να μεταβούν στο σαλόνι με έναν φάκελο ανά χείρας που θα αναφέρει πως πρέπει να γίνει ψηφοφορία για να αποχωρήσει κάποιος από τους δύο αφού ο Big Brother θεωρεί πως παραβαίνουν τους κανόνες αφού συνεχίζουν να λειτουργούν ως μονάδα. Spoiler! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί!

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε αλλά η ανακοίνωση και μόνο από τα δίδυμα έφερε πανικό στο σπίτι.

Big Brother: Συγκινεί ο Γιώργος Τσαλίκης, η αναφορά στον Θέμη - "Μου είπε ο ψυχολόγος..."

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι ο αποψινός καλεσμένος του Big Brother και μάλιστα φαίνεται να παρακολουθεί συστηματικά το show καθώς ανέφερε πως το βλέπει με τα παιδιά του!

Πιο αναλυτικά ο γνωστός τραγουδιστής και αντιδήμαρχος του δήμου Περιστερίου ανέφερε πως βλέπει το παιχνίδι μαζί με τα παιδιά του και με αυτό τν τρόπου τους μαθαίνει τις συμβαίνει στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων!

Μάλιστα θέλησε να τονίσει πως ήταν μια καλή ευκαιρία να δούμε σε μικρόκοσμο το τι συμβαίνει στην κοινωνία και έφερε παράδειγμα τον Θέμη και τον τρόπο που έχει αντιμετωπίσει το πως του φέρθηκε η οικογένεια του! Έτσι λοιπόν κατέληξε πως ένας ψυχολόγος του είχε πει πως "Αν ακούγαμε όλοι τα παιδιά μας δεν θα χρειαζόμασταν ψυχολόγους"