The Bachelor: Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα απο το κλάμα η Μαριεύη - "Δεν σας ακούω, αφήστε με!"

Εκλαιγε με λυγμούς!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Bachelor: Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα απο το κλάμα η Μαριεύη -

Πανικός στο σημερινό επεισόδιο Bachelor καθώς σε κλάματα και λυγμούς ξέσπασε η Μαριεύη! Αφορμή στάθηκε φυσικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος!

Η Μαριεύη βγήκε για ατομικο ραντεβού με τον εκλεκτό Bachelor, όμως η βραδιά δεν κύλησε ακριβώς όπως θα ήθελε καθώς δεν πήρε το πολυπόθητο κόκκινο τριαντάφυλλο αφού όπως της είπε ο Παναγιώτης είναι μπερδεμένος με τα συναισθηματά της!

Γυρνώντας λοιπόν στο σπίτι δέχτηκε τις ερωτήσεις των υπόλοιπων κοριτσιών και μη μπορώντας να συγκρατήσει να συναισθήματα της ξέσπασε σε λυγμούς και κλάματα μή μπορώντας να πάρει ανάσα όσο οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή! Σοκάρει η εικόνα της Σίας απο το νοσοκομείο!

The Bachelor: Στα "μαχαίρια" Μαριεύη και Αναστασία - "Να σου παίξω μια μπουνιά;"

Απίστευτες ατάκες ανάμεσα στα κορίτσια του Bachelor και συκγεκριμένα στην Μαριεύη και την Αναστασία! Τ ειρωνικά σχόλιο πήγαιναν και ερχόντουσαν!

Όσο οι εβδομάδες κυλούν, τα κορίτσια του Bachelor έρχονται διαρκώς σε κόντρα μεταξύ τους, βγάζοντας συμπεριφορές που σίγουρα δεν θα ήθελαν να δει ο Παναγιώτης.

Στο νέο επεισόδιο, επτά κορίτσια δέχτηκαν το κάλεσμα του Παναγιώτη για μια βόλτα με το σκάφος. Οι υπόλοιπες έμειναν πίσω, περνώντας ελεύθερο χρόνο στη βίλα.

Μάλιστα πολύ γρήγορα και η συζήτησε φούντωσε ανάμεσα σε Μαριεύη και Αναστασία. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαριεύη άρχισε τα ειρωνικά σχόλια για την παίκτρια του Bachelor, την οποία και δεν αποδέχεται με τίποτα.

The Bachelor: Άγριος καυγάς μεταξύ Αντζελίνας και Νικόλ - "Δεν σε βλέπω καν"

Σε ένα άγριο «ξεκατίνιασμα» επιδόθηκε στο νέο επεισόδιο του «The Bachelor» η Αντζελίνα με την Νικόλ, καθώς οι δυο τους έχουν… προηγούμενα από την ακύρωση του ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, που προκάλεσε η δεύτερη.

Αφορμή στάθηκε η συμπεριφορά της Αντζελίνας στην ομαδική δοκιμασία, με έπαθλο το cocktail party με τον πρώτο Bachelor.

Σε κάποιο σημείο, η Νικόλ θεώρησε υποκριτική τη στάση ορισμένων συμπαικτριών της, με αποτέλεσμα να επιτεθεί στη συγκάτοικό της.

Οι δυο τους έδωσαν λογομαχία… για τα μάτια του Παναγιώτη Βασιλάκου, που πάντως δεν ήταν γοητευμένος από όσα είδε και όσες… ομορφιές είπαν αμφότερες. Μεγάλο spoiler! Αυτή είναι η νικήτρια!