Big Brother: Απίστευτος καυγάς μεταξύ Άννας Μαρίας και Χάους!

Απίστευτες στιγμές!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Big Brother: Απίστευτος καυγάς μεταξύ Άννας Μαρίας και Χάους!

Χαμός στο σπίτι του Big Brother στο σημερινό live! Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη τσακώθηκε τον Δημήτρη Πυργίδη και δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση στο σπίτι.

Εκείνος επέμενε πως τη βοήθησε ενώ εκείνη δεν το παραδέχτηκε και δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει και ψεύτη.

«Θέλω να κάτσω μόνη μου, να ηρεμήσω. Δεν θέλω ανθρώπους τέτοιους που να μην έρχονται να δουν τι κάνω», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Μαρία. Spoiler! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί!

Ο Δημήτρης Πυργίδης, ανέφερε πως όλοι την κράζουν ενώ αυτός είναι ο μόνος που την υποστηρίζει.

Αυτό δεν της άρεσε καθόλου της παίκτριας και όταν εκείνος της είπε ότι είναι ερωτευμένη μαζί του άρχισε να του κάνει το γνωστό «ξου ξου».

Big Brother: "Πάγωσαν" οι παίκτες με την ανακοίνωση των διδύμων!

το δωμάτιο επικοινωνίας κάλεσε λοιπόν ο Μεγάλος Αδελφός τα δίδυμα και τους ανακοίνωσε τη μυστική αποστολή που έχουν να φέρουν εις πέρας. Αυτή η αποστολή έφερε εντάσεις στο σπίτι!

Στο προηγούμενο Live του Big Brother ο Χάρης Βαρθακoύρης ζήτησε από τους τηλεθεατές να δώσουν τις ιδέες τους μέσω social media για μια διαδικασία που θα γινόταν στο επόμενο Live μπροστά στα μάτια του τηλεοπτικό κοινού.

Αμείωτο θέλει να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού ο παρουσιαστής και λίγο μετά την συγκινητική τοποθέτηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τη μητέρα του Παύλου Φύσσα, ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε πως μετά από χιλιάδες μηνύματα που έλαβαν κατέληξαν σε μια δοκιμασία που αφορά τα δίδυμα Χρήστο και Παναγιώτη Βαρουξή.

Στο δωμάτιο επικοινωνίας κάλεσε λοιπόν ο Μεγάλος Αδελφός τα δίδυμα και τους ανακοίνωσε τη μυστική αποστολή που έχουν να φέρουν εις πέρας.

Τους ζήτησε λοιπόν να μεταβούν στο σαλόνι με έναν φάκελο ανά χείρας που θα αναφέρει πως πρέπει να γίνει ψηφοφορία για να αποχωρήσει κάποιος από τους δύο αφού ο Big Brother θεωρεί πως παραβαίνουν τους κανόνες αφού συνεχίζουν να λειτουργούν ως μονάδα.

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε αλλά η ανακοίνωση και μόνο από τα δίδυμα έφερε πανικό στο σπίτι.