The Bachelor Highlights: Τα κλάματα της Μαριεύης, ο άγριος καυγάς και η λιποθυμία της Αντζελίνας

Ο κακός χαμός!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor Highlights: Τα κλάματα της Μαριεύης, ο άγριος καυγάς και η λιποθυμία της Αντζελίνας

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Bachelor έφτασε στο τέλος του και εμείς έχουμε για εσάς όλο τα highlights. Από τα κλάματα της Μαριεύης στον άγριο καυγά της με την Αντζελίνα πριν την τελετή των ρόδων και στην λιποθυμία της τελευταίας.

The Bachelor: Στα "μαχαίρια" Μαριεύη και Αναστασία - "Να σου παίξω μια μπουνιά;"

Απίστευτες ατάκες ανάμεσα στα κορίτσια του Bachelor και συκγεκριμένα στην Μαριεύη και την Αναστασία! Τ ειρωνικά σχόλιο πήγαιναν και ερχόντουσαν!

Όσο οι εβδομάδες κυλούν, τα κορίτσια του Bachelor έρχονται διαρκώς σε κόντρα μεταξύ τους, βγάζοντας συμπεριφορές που σίγουρα δεν θα ήθελαν να δει ο Παναγιώτης.

Στο νέο επεισόδιο, επτά κορίτσια δέχτηκαν το κάλεσμα του Παναγιώτη για μια βόλτα με το σκάφος. Οι υπόλοιπες έμειναν πίσω, περνώντας ελεύθερο χρόνο στη βίλα.

Μάλιστα πολύ γρήγορα και η συζήτησε φούντωσε ανάμεσα σε Μαριεύη και Αναστασία. Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαριεύη άρχισε τα ειρωνικά σχόλια για την παίκτρια του Bachelor, την οποία και δεν αποδέχεται με τίποτα. Σοκάρει η εικόνα της Σίας απο το νοσοκομείο!

The Bachelor: Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα απο το κλάμα η Μαριεύη - "Δεν σας ακούω, αφήστε με!"

Πανικός στο σημερινό επεισόδιο Bachelor καθώς σε κλάματα και λυγμούς ξέσπασε η Μαριεύη! Αφορμή στάθηκε φυσικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος!

Η Μαριεύη βγήκε για ατομικο ραντεβού με τον εκλεκτό Bachelor, όμως η βραδιά δεν κύλησε ακριβώς όπως θα ήθελε καθώς δεν πήρε το πολυπόθητο κόκκινο τριαντάφυλλο αφού όπως της είπε ο Παναγιώτης είναι μπερδεμένος με τα συναισθηματά της!

Γυρνώντας λοιπόν στο σπίτι δέχτηκε τις ερωτήσεις των υπόλοιπων κοριτσιών και μη μπορώντας να συγκρατήσει να συναισθήματα της ξέσπασε σε λυγμούς και κλάματα μή μπορώντας να πάρει ανάσα όσο οι ερωτήσεις έπεφταν βροχή!

The Bachelor: Ο κακός χαμός - Γυαλιά καρφιά τα έκαναν Μαριεύη και Αντζελίνα!

Στα άκρα έφτασαν σήμερα οι παίκτριες του Bachelor! Οι τσακωμοί είχαν την τιμητική τους και τα πράγματα ξέφυγαν από τα όρια με τις παίκτριες να σπάνε ποτήρια και να ρίχνουν σαμπάνιες η μία στην άλλη!

Ναι πολύ καλά ακούσατε και αφορμή για όλα αυτά ήταν η Αναστασία. Η Αναστασία λοιπόν χαρακτηρίστηκε απο όλες σχεδόν τις παίκτριες διπρόσωπη και ψεύτρα! Έτσι τα αίματα άναψαν και η Μαριεύη με τον έντονο χαρακτήρα της δεν κρατήθηκε και της πέταξε το ποτήρι με την σαμπάνια κάνοντάς της μούσκεμα και αφήνoντας έκπληκτες όλες τις άλλες!

Το ένα έφερε το άλλο και η Αντζελίνα υπερασπιζώμενη την Αναστασία δεν άντεξε τον "ξεφτύλισμα" και σηκώθηκε φωνάζοντας πως δεν τα ανέχεται αυτά έσπασε ένα ποτήρι φέρνοντας επιπλέον πανικό!

The Bachelor: Η διπλή αποχώρηση και η λιποθυμία της Αντζελίνας!

Η ανατροπή ήρθε στο The Bachelor στο τέλος του επεισοδίου και στην τελετή των ρόδων ο Παναγιώτης ανακοίνωσε πως θα αποχωρήσουν 2 παίκτριες και όχι μία!

Αυτό ήταν αρκετό για να βάλει φωτιά στην ατμόσφαιρα και τις παίκτριες σε αναμμένα κάρβουνα!

Μετά τους καυγάδες, τις λιποθυμίες και τα… μπινελίκια στη βίλα του Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος ανακοίνωσε τα ονόματα των κοριτσιών που θα έπρεπε να μαζέψουν τα πράγματά τους και να αποχωρήσουν από το ριάλιτι του Alpha.

Λίγο πριν την τελετή των Ρόδων, οι τόνοι υψώθηκαν, με την Μαριεύη να ξεσπά έντονα απέναντι στην Αναστασία για την κόντρα τους.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, έχοντας πάρει την απόφασή του, συνάντησε ξανά τα κορίτσια του Bachelor, έτοιμος να μοιράσει τα κόκκινα τριαντάφυλλα γι΄αυτή την εβδομάδα. Καμιά τους δεν γνώριζε για την διπλή αποχώρηση.

Η Αντζελίνα περιμένοντας με αγωνία τη σειρά της να πάρει τριαντάφυλλο, λύγισε, όταν άκουσε το όνομά της, πέφτοντας λιπόθυμη στην αγκαλιά του Παναγιώτη. Η Άννα ξέσπασε σε λυγμούς.

Ποιες δεν τα κατάφεραν και αποχώρησαν; Αυτές ήταν η Άννα και η Σαμάνθα.