Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Σούσουρο» με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Γιώργο Παπαδάκη

Άσχημα τα νέα για τον παρουσιαστή

«Σούσουρο» με την είδηση που κυκλοφόρησε για τον Γιώργο Παπαδάκη
News 10.10.2020 11:46
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Κανονικό «σούσουρο» έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, γύρω από μία είδηση που κυκλοφόρησε για τον γνωστό παρουσιαστή, Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή του Καλημέρα Ελλάδα που σημείωσε απογοητευτικά νούμερα χθες (9/10).

Ο αγαπημένος παρουσιαστής αποτελεί μία σταθερή αξία στην ελληνική τηλεόραση ωστόσο φαίνεται πως φέτος έχει βρει για τα καλά τον μπελά του με την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ που τον αφήνει διαρκώς πίσω της.

Αυτή τη φορά, ο Γιώργος Παπαδάκης και η εκπομπή του βρέθηκαν στην τρίτη θέση της ζώνης, πίσω από το «Σήμερα» και το Κοινωνία Ώρα Mega.

Αυτή είναι η είδηση που κυκλοφόρησε για τον Γιώργο Παπαδάκη και προκάλεσε «σούσουρο»

Νωρίς το πρωί

  • ΣΚΑΙ: Σήμερα 17,0
  • ΑΝΤ1: Καλημέρα Ελλάδα 11,6
  • OPEN: Ώρα Ελλάδος 8,3
  • Mega: Κοινωνία ώρα Mega 11,8
  • Happy Day 15,9

Να θυμίσουμε πως πολύ πρόσφατα έγινε γνωστό πως ένα πρόσωπο από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη θα έχει τη δική του εκπομπή. Δείτε εδώ ποιο.

Ντίνος Σιωμόπουλος: Στη φόρα η αλήθεια της σχέσης του με τον Γιώργο Παπαδάκη - «Δεν είναι...»

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Ντίνος Σιωμόπουλος. Ο δημοσιογράφος του MEGA αναφέρθηκε στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, αλλά και στην συνεργασία και στη σχέση του με τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Το κανάλι έκρινε, προφανώς και μετά από την καλοκαιρινή εκπομπή που παρουσιάσαμε, ότι θα μπορούσε να με δοκιμάσει και σε μια ζώνη όπως αυτή του Σαββατοκύριακου. Πολύ τιμητικό για μένα και φυσικά δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Δεν μου πήρε κανείς τίποτα γιατί ένα καινούργιο κανάλι είναι και σαφέστατα θα υπάρχουν αλλαγές. Νομίζω ότι καθεμιά αλλαγή που γίνεται, γίνεται προς το καλύτερο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ντίνος Σιωμόπουλος για την εκπομπή του, με την καλοκαιρινή να κλείνει με κλάματα στον αέρα.

Η αλήθεια για τη σχέση του Ντίνου Σιωμόπουλου με τον Γιώργο Παπαδάκη

«Η πρόταση που μου ήρθε, τότε, από το One ήρθε κάποιες ώρες πριν τη λήξη της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν. Σκέφτηκα ότι για μένα είναι μια ευκαιρία να κάνω κάτι διαφορετικό. Ήμουν 11 χρόνια στον Γιώργο και θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό τον άνθρωπο. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον ίδιο. Δεν είναι αυτό που λέμε ότι έκλεισε ένα κεφάλαιο, άλλαξα σελίδα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντίνος Σιωμόπουλος για την επί χρόνια συνεργασία με τον Γιώργο Παπαδάκη. «Δεν θα κρίνω τις κινήσεις άλλων (του ΑΝΤ1), προτιμώ να κρίνω τις δικές μου κινήσεις και για αυτό δεν μπορώ να μιλήσω για το ότι δεν δέχθηκα κάποια πρόταση».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επικράτησε χαμός με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Παπαδάκη - Που, πότε και γιατί

Κορωνοϊός - Νέα μέτρα: Ο Γιώργος Παπαδάκης ανακοίνωσε κάτι πρωτόγνωρο

Share