Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Η φωτογραφία από το πάρτυ πριν τον γάμο!

Καταπληκτικό φόρεμα σαν νυφικό!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Η φωτογραφία από το πάρτυ πριν τον γάμο!

Παρότι αρχικά όλα έδειχναν πως ο γάμος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου αναβάλλεται λόγω κορωνοϊού, τελικά το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί σήμερα στις Σπέτσες.

Οι δυο τους θα έχουν δίπλα τους λίγους, αλλά εκλεκτούς φίλους και φυσικά τις οικογένειές τους. Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι η Σάννυ Μπαλτζή, αλλά και ο ποινικολόγος και στενός φίλος του γαμπρού, Απόστολος Λύτρας.

Ο τελευταίος μάλιστα, ανέβασε αργά το βράδυ της Παρασκευής μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία απεικονίζονται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Σάννυ Μπαλτζή, η οποία ήταν εκείνη που έφερε κοντά το ζευγάρι και η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Όπως βλέπουμε, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ποζάρει φορώντας μία δημιουργία που μοιάζει με νυφικό.Δείτε και τι αποκάλυψε από τη μεριά του ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον γάμο της κόρης του.

Ο Απόστολος Λύτρας συνόδευσε τη φωτογραφία με το σχόλιο «Αντίστροφη μέτρηση».

Γάμος Ζουγανέλη

Έκπληξη! Παντρεύεται σήμερα η Ελεονώρα Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου

Κανονική έκπληξη προκάλεσε η είδηση που έγινε γνωστή σήμερα σχετικά με τον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, πρόκειται να παντρευτεί σήμερα κιόλας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Σπύρο Δημητρίου!

Όπως γράφει το asist.gr και η Μαίρη Αυγερινοπούλου, μπορεί ο αναγκαστικός περιορισμός των καλεσμένων να εμπόδισε το ζευγάρι να κάνει το γάμο που ήθελε στην Αθήνα, τελικά όμως οι δυο τους παντρεύονται κανονικά το Σάββατο, όπως αρχικά είχαν αποφασίσει, όχι στο Island, αλλά στις Σπέτσες!

Στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού με πιο δικούς τους ανθρώπους, το ζευγάρι θα τελέσει το γάμο του με κουμπάρα τη Σάννυ Μπαλτζή, που τους γνώρισε μόλις τον περασμένο Ιούνιο.

Όπως διαβάζουμε, με άκρα μυστικότητα όλα στήθηκαν γρήγορα στο νησί, ώστε σήμερα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φορώντας το εντυπωσιακό νυφικό της, δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη, να λάμπει στο πλευρό του δικηγόρου, Σπύρου Δημητρίου.