Λεωνίδας Κουτσόπουλος: "Ποια είναι η κυριά Μαλέσκου; Θα κρατήσω την Μενεγάκη!"

Σοκ!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κουτσόπουλος:

Στο «Χιούστον το λύσαμε» και στον διαστημικό σταθμό του Φάνη Λαμπρόπουλου και του Νικόλα Ράπτη «εκτοξεύτηκε» ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος το βράδυ της Παρασκευής. Μάλιστα ο σεφ φάνηκε να μην γνωρίζει ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου!

Ο κριτής του «MasterChef» απάντησε στις πιο σουρεαλιστικές ερωτήσεις που του έγιναν, ενώ έπαιξε και το γνωστό παιχνίδι με τις φωτογραφίες.

Όταν ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης του έδειξαν μια φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη και μια της Ιωάννας Μαλέσκου, ο Λεωνίδας Κουτσόπoυλος έμοιαζε να απορεί. Ο λόγος ήταν πως δε γνώριζε ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Αριστερά ποια κυρία είναι, δεν τη γνωρίζω. Θα κρατήσω την κυρία Ελένη Μενεγάκη» είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η ατάκα έπος για τα νέα μέτρα λόγω κορωνοϊού

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο αγαπημένος και καταξιωμένος Chef μας έχει συνηθίσει στα ανέκδοτα και στα χιουμοριστικά του αστεία. Άλλο ένα επικό του αστείο ήρθε να προστεθεί στην ατελείωτη λίστα και είναι άκρως επίκαιρο καθώς αφορά τα νέα μέτρα και τον...κορωνοϊό.

Μπορεί η κατάσταση με τον ιό να είναι σοβαρή, λίγο χιούμορ όμως δεν έβλαψε ποτέ, αντιθέτως χρειάζεται πάντα γιατί μας φτιάχνει τη διάθεση και προσθέτει λίγες νότες χαλάρωσης στο τεταμένο κλίμα. Αυτό έκανε και ο αγαπημένος Chef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος με μία ανάρτηση στα social media.

Κουτσώπουλος