Κωνσταντίνα Παγανή: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της - "Μετά τη δολοφονία της μητέρας μου..."

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Παγανή: Συγκλονίζει η εξομολόγηση της -

H Κωνσταντίνα Παγανή είχε πάρει μέρος στα παγκόσμια καλλιστεία Miss International transcontinental με σκοπό την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας, ενώ συμμετείχε και στο «My style rocks».

Τι κρατάς, από το «Μy style rocks»;
«Κρατώ πολύ όμορφες και έντονες στιγμές. Η ατμόσφαιρα στο παιχνίδι ήταν συναισθηματικά φορτισμένη. Υπήρχαν στιγμές που έκλαιγα από το άγχος, την πίεση και τη στενοχώρια και στο επόμενο ακριβώς λεπτό ήμουν χαρούμενη».

Είχες πρόβλημα με τους κριτές;
«Με κανένα κριτή δεν είχα πρόβλημα. Τουναντίον, οφείλω να σου ομολογήσω πως είχα ιδιαίτερη αδυναμία στον Στέλιο Κουδουνάρη και την Έλενα Χριστοπούλου».

Τι σου είπαν, φεύγοντας;
«Μου είπαν να συνεχίσω να είμαι δυνατή».

Υπήρξες Μις Υφήλιος. Τι θεωρείς ότι προσέφερε στη δική σου πορεία;
«Τα Μiss international που συμμετείχα το 2017, στην Ατλάντα, στην Αμερική, καθόρισαν την υπόλοιπη ζωή μου. Είχαν ως σκοπό τους την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και μου προσέφερε πολλά μαθήματα».

Και επειδή η ζωή παίζει πραγματικά τα πιο ανατρεπτικά παιχνίδια, έπειτα από τη συμμετοχή σου στα καλλιστεία έζησες την απόλυτη τραγωδία, αφού η μητέρα σου δολοφονήθηκε από το θείο σου.
«Είμαι πολύ δυνατή και προσπαθώ να αποδέχομαι οποιαδήποτε δυσκολία έρχεται στη ζωή μου.
Ήταν τραγική ειρωνεία το ότι συμμετείχα στα καλλιστεία που είχαν ως σκοπό τους την ενδοοικογενειακή βία και λίγο αργότερα βίωσα ένα τόσο τραυματικό γεγονός».

Σας σόκαρε με τα αδέλφια σου, όταν συνέβη;
«Φυσικά. Όμως, είμαστε δυνατοί χαρακτήρες, ακριβώς όπως ήθελε η μαμά μας και προχωράμε. Έπειτα από τη δολοφονία της μητέρας μου, δεθήκαμε περισσότερο με τα αδέλφια μου».Δείτε ωστόσο εδώ την αποχώρηση της από το παιχνίδι.


Θα συνεχίσεις το modelling;
«Θα ήθελα να κάνω ορισμένες φωτογραφίσεις και επιδείξεις μόδας, όμως, δεν είναι αυτός ο πρωταρχικός μου σκοπός αυτήν τη στιγμή. Ετοιμάζω κάτι δικό μου. Πρόκειται για ένα τμήμα γυναικείας πυγμαχίας».

Κωνσταντίνα Παγάνη: Μίλησε για τη δολοφονία της μητέρας της - «Δεν μου αρέσει να...»

Tην παίκτρια που αποχώρησε από το My Style Rocks, Κωνσταντίνα Παγάνη, συνάντησε η κάμερα του Πρωινού και μεταξύ άλλων, μίλησε για την δολοφονία της μητέρα της.

Όπως ακούσαμε να λέει, την ενόχλησε που κάποιες στιγμές στάθηκαν οι κριτές στην τραγική προσωπική της ιστορία.

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, αποκόμισα πάρα πολλά συναισθήματα. Τη μία έκλαιγες και την άλλη γελούσες. Κάποιες γνώμες κάποιων κοριτσιών σίγουρα σε φτάνουν στα όρια σου, όπως κι η σωματική και ψυχολογική πίεση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρίσκεις έξι outfit κάθε εβδομάδα και να λες είναι ή όχι κατάλληλο και τι θα μου πεις ο κύριος Κουδουνάρης κι η κυρία Έλενα», είπε αρχικά.

Για το τραγικό συμβάν της δολοφονίας της μητέρας της δήλωσε: «Ναι (με ενόχλησε) γιατί δεν μου αρέσει να το διαφημίζω αυτό το πράγμα. Έχω βγει στην τηλεόραση για τελείως διαφορετικό λόγο. Όταν όμως εκτίθεσαι στα media είναι φυσιολογικό να πρέπει να απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις. Δεν μπήκα ούτε κατά διάνοια στο παιχνίδι για αυτό, μου έγινε πρόταση και πήγα καθαρά για επαγγελματικούς σκοπούς και δημοσιότητα.

«Δεν θα πήγαινα στο GNTM γιατί δεν άντεχα αυτήν την κριτική λόγω προσωπικότητας. Κοίταξε τηλεόραση κάνουμε, η ίντριγκα είναι ένα σημαντικό κομμάτι της τηλεόρασης» συμπλήρωσε η Κατερίνα Παγάνη.