Στον αέρα το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου

Τι συμβαίνει με την συμφωνία της με το Mega;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στον αέρα το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου

Στον αέρα φαίνεται πως εξακολουθεί να βρίσκεται το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται, η παρουσιάστρια ακόμα δεν έχει δώσει οριστικά τα χέρια με το Mega.

Μπορεί όλοι να θεωρούσαν ότι η υπόθεση της Τατιάνας Στεφανίδου έχει πλέον κλείσει και πως σε λίγο καιρό θα δούμε τη γνωστή παρουσιάστρια στο Mega, το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη ωστόσο ήρθε για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ο δημοσιογράφος μίλησε χθες στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Αυτές είναι οι εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου

«Είχαμε ακούσει πριν από λίγο καιρό πως η Τατιάνα Στεφανίδου θα αναλάβει τη ζώνη του Νίκου Ευαγγελάτου - δείτε εδώ μερικά δυσάρεστα νέα που ανακοινώθηκαν - και εκείνος θα μεταφερθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Αργότερα αποφασίστηκε να δωθεί στην παρουσιάστρια η πρωινή ζώνη 10-12, αλλά φαίνεται πως μέχρι τώρα είναι όλα στον αέρα.

Υπάρχει μία διάθεση και έχει γίνει μία κουβέντα με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κουκλώνη που θα μπει δυναμικά στο Mega.

Ακόμα δεν υπάρχει 100% συμφωνία, ούτε κάποια ουσιαστική εξέλιξη για να πούμε ότι σε λίγο καιρό θα δούμε την Τατιάνα Στεφανίδου στο Mega», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Στον αέρα του Happy Day βγήκε η νέα είδηση για την Τατιάνα Στεφανίδου

Στον αέρα της εκπομπής Happy Day βγήκε η νέα είδηση για το τηλεοπτικό μέλλον της Τατιάνας Στεφανίδου. Τι συμβαίνει και δεν έχουμε εξελίξεις με την επιστροφή της;

Όπως γραφόταν, η παρουσιάστρια θα αναλάμβανε την πρωινή ζώνη του MEGA, 8 με 10 το πρωί, ωστόσο, η συνεργασία τους έχει «παγώσει».

Σύμφωνα λοιπόν με το Happy Day, η Τατιάνα Στεφανίδου, ήθελε ένα χρηματικό ποσό για την παραγωγή της εκπομπής, επιθυμώντας να έχει όλα τα απαραίτητα μέσα για να βγει το αποτέλεσμα που ήθελε στον αέρα. Όμως εκεί ήταν που.... κάτι δεν πήγε καλά.

Τατιάνα Στεφανίδου MEGA εκπομπή

Όπως ακούστηκε επίσης, η παρουσιάστρια φαίνεται να έχει δεχτεί και άλλη πρόταση, από κανάλι μικρότερης εμβέλειας που θα βγει στον αέρα.

«Την τελευταία φορά που τα είχαμε πει με την Τατιάνα Στεφανίδου είχα καταλάβει ότι δεν της αρέσουν οι συχνές αλλαγές. Μου είχε πει “το ότι εγώ έχω καταλήξει να κάνω μεταγραφή κάθε δεύτερο χρόνο σε άλλο κανάλι δεν μου ταιριάζει. Μου αρέσει να ριζώνω”. Οπότε θεωρώ ότι όπου πάει θα έχει τα εχέγγυα για να μείνει», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Χαρές για την οικογένεια του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου