Χαρές στον ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη και το δελτίο

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στον ΣΚΑΪ για τη Σία Κοσιώνη και το δελτίο

Μεγάλες χαρές βίωσε τις προηγούμενες μέρες η Σία Κοσιώνη και το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, καθώς η παρουσιάστρια είχε την τιμή να φιλοξενήσει στο στούντιο την Ευτέρπη Κουτζαμάνη, πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Πριν ξεκινήσει τη συνέντευξη η Σία Κοσιώνη ευχαρίστησε θερμά την εισαγγελέα που βρέθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, εξηγώντας της πως γνωρίζει ότι δεν συνηθίζει να κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις.

Η κ. Κουτζαμάνη από τη μεριά της επιβεβαίωσε όλα όσα είπε η Σία Κοσιώνη και της έδωσε μία αναλυτική συνέντευξη για όλα όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα με τη δίκη της Χρυσής Αυγής, ενώ από τη μεριά της η Σία Κοσιώνη είχε τοποθετηθεί επί του θέματος με μία ανάρτηση στο Instagram της.

Πανικός στο δελτίο με τη Σία Κοσιώνη - Έκανε το απίστευτο

Κανονικό πανικό έκανε στις 7/10 στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη. Η παρουσιάστρια κατάφερε για ακόμα μία φορά να κάνει το απίστευτο και να εξαλείψει τον ανταγωνισμό της βγαίνοντας πρώτη στη μάχη της τηλεθέασης.

Η Σία Κοσιώνη σε μία μέρα ιστορική για την Ελλάδα, κατάφερε να βγει πρώτη στα δελτία ειδήσεων και να νικήσει με διαφορά στήθους τη Μάρα Ζαχαρέα.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ σημείωσε 15,9% στο δυναμικό κοινό ενώ από τη μεριά της, η Μάρα Ζαχαρέα έφτασε το 15,4%.

Με αυτά τα νούμερα έκανε πανικό στο δελτίο η Σία Κοσιώνη

Δελτία ειδήσεων

  • ΑΝΤ1: News, 13,2
  • ALPHA: Νews, 12,3
  • STAR: News, 15,4
  • ΣΚΑΙ: News, 15,9
  • OPEN: News, 4,5
  • Mega: Mega γεγονότα 7,5