Εξελίξεις με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και το Survivor

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις με τον Ατζούν Ιλιτζαλί και το Survivor

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με την πρόταση που έχει κάνει εδώ και καιρό ο Ατζούν Ιλιτζαλί για τον νέο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ. Μπορεί το πρότζεκτ να είχε παγώσει προσωρινά ωστόσο οι άνθρωποι της παραγωγής έπιασαν και πάλι δουλειά.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα πρότζεκτ που έκανε το ελληνικό κοινό να το αγαπήσει από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η τηλεθέαση που σημείωνε σχεδόν καθημερινά ήταν απίστευτη και έτσι είδαμε συνολικά 3 σεζόν από τον ΣΚΑΪ.

Η τελευταία σεζόν είχε το κόνσεπτ Ελλάδα - Τουρκία και φαίνεται πως δεν συγκλόνισε το κοινό, οπότε ακούστηκαν πολλά για τον τέταρτο κύκλο, με τους περισσότερους να θεωρούν πως θα δούμε το Survivor All Star.

Αυτές είναι οι εξελίξεις με τον Ατζούν Ιλιζταλί και το Survivor

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ της Real News, η εταιρεία AcunMedya, έχει ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με celebrities προκειμένου να προχωρήσει το κάστινγκ του Survivor που επιστρέφει στην αρχική του μορφή, «μαχητές» vs «διάσημοι». Αν δεν υπάρξει επιδείνωση των συνθηκών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, το ριάλιτι επιβίωσης θα ενταχθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν, στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Ατζούν Ιλιτζαλί και ΣΚΑΙ έδωσαν τα χέρια! Συμφώνησε εκτός από το Survivor και γι' άλλα 4 προγράμματα

Μετά από σαράντα κύματα όχι απλά έδωσε το χέρια με τον ΣΚΑΙ ο Τούρκος παραγωγός, Ατζούν Ιλιτζαλί, αλλά εκτός από το Survivor που θα επανέλθει κατάφερε να εξασφαλίσει στο συμβόλαιό του 4 ακόμα προγράμματα τα οποία και θα σας αποκαλύψω σήμερα στο Vanda's blog του Youweekly.gr!

Η συμφωνία του Ατζούν με τον ΣΚΑΙ και τα 4 προγράμματα

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, μετά από αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις ο Ατζούν Ιλιτζαλί κατάφερε να πείσει τον ΣΚΑΙ να δοκιμάσουν ξανά το Survivor - δείτε εδώ ποιον θέλει για παρουσιαστή - το My Style Rocks, το οποίο φέτος διεκόπη λόγω κορωνοϊού και του χρόνου ακούστηκε πως υπάρχει μια σκέψη να εντάξουν και αγόρια μέσα, και το The Voice, το οποίο να θυμηθούμε πως δεν πήγε τόσο καλά σε νούμερα.

My Style Rocks

Μεγάλη προσμονή, όμως, έχουν οι ιθύνοντες για το Big Brother, στο οποίο όπως μαθαίνω στοιχηματίζουν αρκετά για να "χτυπήσουν" τον ανταγωνισμό μιας και φέτος τους τα χάλασε η καραντίνα!

Όλα αυτά, βέβαια, θα τα δούμε την επόμενη σεζόν, δηλαδή από Σεπτέμβρη! Μέχρι τότε ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να επαναφέρει μια εκπομπή για να... καλύψει την late night ζώνη του αλλά δεν το έχουν ανακοινώσει ακόμα επίσημα! Δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ που σας μεταφέραμε πρώτοι!