Έγινε η ανακοίνωση για τον Χρήστο Μάστορα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγινε η ανακοίνωση για τον Χρήστο Μάστορα

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Χρήστος Μάστορας θέλησε να κάνει γνωστές για ακόμα μία φορά στους διαδικτυακούς του φίλους, τις μέρες κατά τις οποίες εμφανίζεται με τις Μέλισσες στη Θεσσαλονίκη.

Οι συναυλίες και οι συναθροίσεις στην εποχή του κορωνοϊού δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολο πράγμα και έτσι οι καλλιτέχνες κάνουν κάθε φορά τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να εξασφαλίσουν την ασφάλεια του κοινού.

Μετά το επιτυχημένο πείραμα με τη συναυλία στην τεχνόπολη, ο Χρήστος Μάστορας και το συγκρότημά του «μετακόμισε» στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να κάνει μερικές εμφανίσεις και εκεί.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έγινε για τον Χρήστο Μάστορα

Ο τραγουδιστής έκανε αναδημοσίευση μία ανάρτηση του κέντρου στο οποίο εμφανίζεται και προετοίμασε το κοινό του για το νέο show που θα δώσουν οι Μέλισσες.

Χρήστος Μάστορας Θεσσαλονίκη εμφανίσεις

Χρήστος Μάστορας: Αδιανόητη αποκάλυψη - Μπέρδεψαν τον Κώστα με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Μια αδιανόητη αποκάλυψη έκανε ο Χρήστος Μάστορας σε συνέντευξη που παραχώρησε με τις «Μέλισσες» στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου». Έγινε ένα απίστευτο μπέρδεμα με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Το συγκρότημα για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων διασκέδασε το κοινό με τις μεγάλες του επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια.

Μετά την ολοκλήρωση της συναυλία, έκαναν δηλώσεις στην εκπομπή και αναφέρθηκαν σε όλα. Μεταξύ άλλων και στην προσωπική τους ζωή.

Ενώ ο Χρήστος Μάστορας αποκάλυψε «Θυμάμαι στην Βαρκελώνη ήμασταν, έχουμε κάνει και διεθνή καριέρα και λένε “Ωχ αυτός δεν είναι από τις Μέλισσες ο Θοδωρής;” και έδειχνε τον Κώστα».

Επίσης, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Χρήστο Μάστορα και τη Χριστίνα Παπαδέλη.