Ιωάννα Μαλέσκου: Μιλά για την πρώτη εμπειρία της ως δασκάλα - "Διορίστηκα σε ένα ορεινό χωριό και..."

Δεν είναι από την Κρήτη, αλλά...

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Μιλά για την πρώτη εμπειρία της ως δασκάλα -

Για όλους και για όλα μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου στο dot. το μεσημέρι του Σαββάτου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε στην έλευσή της στην Αθήνα από την Κρήτη, αλλά και τη εμπειρία που είχε ως δασκάλα. Η ίδια ξεκαθάρισε παράλληλα πως δεν κατάγεται από την Κρήτη, όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά από την Πρέβεζα.

«Εγώ ακόμα μπερδεύομαι στους δρόμους και προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου γύρω από το στούντιο γι’ αυτό και νοίκιασα κοντά» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου για το γεγονός ότι δεν γνωρίζει ακόμη την Αθήνα.

Όσο για την καταγωγή της και την εμπειρία της ως δασκάλα, η παρουσιάστρια τόνισε: «Δεν είμαι από την Κρήτη, όχι. Παρότι φέρω μαζί μου αυτόν τον τίτλο, ζούσα στην Κρήτη, αλλά η καταγωγή μου είναι από την Πρέβεζα. Σπούδασα Θεσσαλονίκη αλλά πήγα ως αναπληρώτρια δασκάλα στην Κρήτη.

Ήμουν από τους τυχερούς που τους κάλεσαν αμέσως. Ορκίστηκα Ιούλιο, Σεπτέμβριο εργαζόμουν. Διορίστηκα στην Κρήτη στην 13η επιλογή μου. Σε ένα χωριό που δεν υπήρχε στον χάρτη. Ορεινό χωριό. Είχα γύρω στους 20 μαθητές. Πήγα με μακρύ πλατινέ μαλλί. Ήταν τελείως διαφορετικό το στυλ και το ύφος μου». Δείτε ακόμα την αποκάλυψη που έκανε για τις πλαστικές!

Απίστευτη on air γκάφα της Μαλέσκου - Δεν κατάλαβε καν το λάθος της

Η Ιωάννα Μαλέσκου μας έχει συνηθίσει στα άπταιστα ελληνικά και το τρομερό λέγειν της χωρίς να μας αφήσει το περιθώριο να περιμένουμε από αυτήν λάθη και γκάφες.. μέχρι σήμερα!

Η παρουσιάστρια μπέρδεψε, χωρίς να το καταλάβει, τον τίτλο της παλιά της εκπομπής με τη νέα το μεσημέρι της Παρασκευής (09/10) κατά τη διάρκεια του «Love it».

Ενώ λοιπόν η παρουσιάστρια προλόγιζε ένα θέμα που επρόκειτο να δούμε στην εκπομπή, μπέρδεψε το «Love it» με το «Καλό Μεσημέρι». Η ίδια ωστόσο δεν κατάλαβε καν το λάθος της και συνέχισε κανονικά τη ροή.

Είπε χαρακτηριστικά: «Η κυρία Ιουλία είναι 92 ετών και αγαπά να διαβάζει. Θα μας πει την καλημέρα της στο Καλό Μεσημέρι και το μυστικό της καλής ζωής και της μακροζωίας. Μας παρακολουθεί άραγε;»