Μαρία Ιωαννίδου: "Θρηνώ, υποφέρω, έχω πένθος!"

"Πάγωσαν" στο Έλα Χαμογέλα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρία Ιωαννίδου:

Με σύνδεση μέσω Skype βγήκε η Μαρία Ιωαννίδου στον αέρα της εκπομπής “Έλα χαμογέλα”, προκειμένου να δείξει ασκήσεις γυμναστικής για ένα καλοδιατηρημένο σώμα.

Μια ατάκα, όμως, από τη Μαρία Ιωαννίδου έκανε το πάνελ να “παγώσει”, ωστόσο, η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια έδωσε τις απαραίτητες διευκρινήσεις γι’ αυτό που είπε.

«Εγώ θρηνώ, υποφέρω, έχω πένθος, αλλά επειδή σας αγαπώ σαν εκπομπή και γενικότερα σαν άτομα, είπα να το κάνουμε αυτό σήμερα. Μόλις τελειώσουμε θα πάω μέσα και θα βάλω τα μαύρα ξανά, την πλερέζα και θα κλαίω», είπε η Μαρία Ιωαννίδου αφήνοντας κόκκαλο όλο το πάνελ. Δείτε την ισοπεδωτική δήλωση της για τον Καληώρα!

«Παιδιά, μας κλείνουν τα θέατρα», πρόσθεσε η Μαρία Ιωαννίδου, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να απαντά: «Μας τρομάξατε, έτσι όπως το είπατε στην αρχή».

Μαρία Ιωαννίδου: "Ισοπέδωσε" τον Άρη Καβατζίκη - «Θα του έκανα μια μήνυση, έτσι να το χαρώ»

Με την απίστευτη δήλωση της η Μαρία Ιωαννίδου, "ισοπέδωσε" τον Άρη Καβατζίκη, λέγοντας μεταξύ άλλων πως αν είχε χρόνο θα του έκανε μήνυση για να το χαρεί. Τι έχει συμβεί ανάμεσα τους;

Η ηθοποιός - χορεύτρια έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και ξέσπασε κατά του δημοσιογράφου με αφορμή κάποια σχόλια που είχε κάνει στο Πρωινό για την καριέρα της.

Με αυτή τη δήλωση η Μαρία Ιωαννίδου "ισοπέδωσε" τον Άρη Καβατζίκη

«Την Μαρία Ιωαννίδου δεν τη λες μια κλασική ηθοποιό. Έχει κάνει πολλά, είναι ηθοποιός, χορεύτρια, δεν είναι αυτό που λες ταγμένη στο θέατρο», είχε πει ο Άρης Καβατζίκης.

«Ο κύριος αυτός, δεν ξέρω πώς να τον χαρακτηρίσω… Αν είχα καιρό θα του έκανα μια μήνυση, έτσι να το χαρώ. Αν είναι δυνατόν, 30 χρόνια θέατρο, έχω κάνει επιτυχίες και να λέει ότι δεν είμαι ηθοποιός, αλλά μόνο χορεύτρια. Αυτό είναι μηνύσιμο γιατί σου μουτζουρώνει την ταυτότητα. Λέει πολλά ανυπόστατα, λέει πολλές κακίες, είναι πολύ “κίτρινος”, ας τον αγνοήσουμε, δεν έχει ο άνθρωπος επίπεδο», του απάντησε η Μαρία Ιωαννίδου.