Ναταλία Γερμανού: Η απίστευτη ατάκα του πατέρα της όταν την παρέδωσε νύφη!

Είχε χιούμορ!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Η απίστευτη ατάκα του πατέρα της όταν την παρέδωσε νύφη!

Η Ναταλία Γερμανού πάνω στη συζήτηση για τον γάμο της Ελεονώρας Ζουγανέλη, θέλησε να αποκαλύψει την ατάκα που είχε πει ο πατέρας της, Φρέντυ Γερμανός, όταν την παρέδωσε ως νύφη στον Πέτρο Ίμβριο.

Τα όσα έγιναν στον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου στις Σπέτσες σχολίασαν το μεσημέρι της Κυριακής, η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της.

«Αυτός είναι ο σωστός τρόπος να παραδώσει ένας πατέρας τη νύφη στον γαμπρό. “Να το προσέχεις το κοριτσάκι μου”. Θυμήθηκα τι είχε πει ο Φρέντυ στον Πέτρο Ίμβριο τη μέρα του γάμου. “Καλό κουράγιο αγόρι μου” του είπε και με παρέδωσε. Η αλήθεια είναι πως ήταν πάντα ειλικρινής» είπε η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού και ο Πετρος Ίμβριος παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 1998 σε πολύ κλειστό κύκλο φίλων και συγγενών. Το 2002 έπειτα από κοινή απόφαση οι δυο τους χώρισαν όμως παρέμειναν καλοί φίλοι. Δείτε όλο το παρασκήνιο του γάμου της Ελεονώρας Ζουγανέλη!

Ναταλία Γερμανου: Αποκάλυψε το αποτυχημένο ραντεβού της - «Ρε παιδιά, μήπως πήρε εσάς; Εμένα όχι»

Η Ναταλία Γερμανού ακολουθεί στο facebook το γκρουπ “Thank you, next” στο οποίο, οι χρήστες περιγράφουν αποτυχημένα ραντεβού, που εξελίχθηκαν σε ιλαροτραγωδία. Εκεί η παρουσιάστρια ακομπλεξάριστη μοιράστηκε το δικό της αποτυχημένο ραντεβού.

Η παρουσιάστρια ραδιοφωνική παραγωγός περιέγραψε ένα ειδύλλιο από το παρελθόν,το οποίο, δεν εκτυλίχθηκε όπως εκείνη επιθυμούσε, αφού μετά από 6 ραντεβού στα οποία είχε πολύ υπομονή, εκείνος δεν την τηλεφώνησε ποτέ.

«Λοιπόν. Με το «πρόσωπο» μεγαλώσαμε σχεδόν μαζί. Ίδιες παρέες, ίδιοι φίλοι, ίδιο σχολείο. Μου άρεσε πάντα – δεν του άρεσα ποτέ. Κρατήσαμε την επαφούλα μας παράλληλα με τις ζωές μας που τρέχανε σε άλλα σκηνικά εγώ στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις εκείνος σε γραφεία και συμβούλια.


Ξαναβρεθήκαμε κάποια στιγμή και το timing έμοιαζε πιο σωστό να το πω; Πιο ταιριαστό; Βγήκαμε μια φορά, δυο, τέσσερεις, πέντε άκουσα με Ιώβια υπομονή όλες τις λεπτομέρειες για τους χαμένους του έρωτες (στα τσακίδια) για τις γυναίκες που τον πλήγωσαν (κάρχιες) αργόπινα το κρασί μου κουνώντας με κατανόηση το κεφάλι μου ΠΟΣΟ ΟΧΙ ΕΓΩ όλα αυτά – αλλά είπα Ναταλία αξίζει τον κόπο αυτός ο άνθρωπος σφίξε τα δόντια, χαλάλι του, υπομονή κι όλα θα πάνε καλά.

Ραντεβού τελευταίο και φαρμακερό : μπουζούκια. Έλα σώπα και μπαίνει το νερό στο αυλάκι γιατί α)είναι και το ποτάκι β)είναι και το «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» γ)είμαι κι εγώ που με χτίζανε 1 κομμωτής 1 μακιγιερ κι 1 στυλίστας επί 3 ώρες ώστε να έρθω να γίνω η Ρίκα Διαλυνά στα νιάτα της (οπότε βάλτε με το νου σας). Η βραδιά κύλησε υπέροχα τίποτα πονηρό δεν συνέβη (άρα όχι και πολύ υπέροχα) με πήγε σπίτι, τρυφερό φιλί γωνία μάγουλο στόμα, κλείσιμο ματιού, βλέμμα βαθύ, καληνύχτα θα σε πάρω αύριο.
Ρε παιδιά, μήπως πήρε εσάς; Εμένα όχι. Ναταλία»

γερμανού ραντεβού