My Style Rocks: Το ξέσπασμα της Μαρίας κατα του Κουδουνάρη "Δεν συμφωνώ..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Το ξέσπασμα της Μαρίας κατα του Κουδουνάρη

Στο σημερινό επεισόδιο My Style Rocks οι διαγωνιζόμενες είχαν να φέρουν looks με θέμα την μόδα των 80s! Η Μαρία αν και πολύ όμορφη δεν κατάφερε να πάρει τα σχόλια που ήθελε απο τους κριτές και μάλιστα δεν άντεξε την πίεση και έβαλε τα κλάματα καθώς κατά την άποψη της αδικήθηκε από τον κύριο Κουδουνάρη.

Η Μαρία αν και πολύ όμορφη, πήρε ανάμεικτα σχόλια και συγκεκριμένα κατά τον Στέλιο Κουδουνάρη δεν ταίριαζαν αυτά που φόρεσε γι αυτό και ο βαθμός του ήταν το ένα.

Ενοχλήθηκε η Μαρία απο αυτό καθώς πίστευε στην εμφάνιση της και διαφώνησε μαζί του ξεσπώντας σε κλάματα και έχοντας μια μικρή ένταση. Ξέσπασμα και απο τον Στέλιο Κουδουνάρη!

My Style Rocks: Τα δάκρυα του Λάκη Γαβαλά!

Το σημερινό Gala στο My Style Rocks είχε θέμα την δεκαετία των 80s! Όλες οι διαγωνιζόμενες με τις ευάνταστες ιδέες τους θα προσπαθήσουν να κερδίσουν! Ωστόσο αν και η εποχή των 80s χαρακτηρίζεται απο ζωντάνια και κέφι ο Λάκης έβαλε τα κλάματα!

Κι όμως, μετά την εμφάνιση της Ειρήνης. ο σχεδιαστής παρέμεινα σιωπηλός και με δάκρυα ξαφνιάζοντας όλους τους άλλους που τον ρωτούσαν τι του συνέβη!

Φυσικά ο γνωστός σχεδιαστής για ακόμα μια φορά την έφερε στους συνεργάτες του αφού όπως είπε

"Μπήκε η βλεφαρίδα στο μάτι του!"