Δανέζη - Κεχαγιάς: Τα τρυφερά τετ-α-τετ στο κρεβάτι!

Δείτε τις φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δανέζη - Κεχαγιάς: Τα τρυφερά τετ-α-τετ στο κρεβάτι!

Από τα πρώτα επεισόδια του Big Brother, τόσο οι τηλεθεατές όσο και οι παίκτες έχουν καταλάβει την “αδυναμία” του Δημήτρη Κεχαγιά στη Σοφία Δανέζη.

Οι δύο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά και χαρακτηριστικό είναι πως όταν η τραγουδίστρια βρισκόταν υποψήφια προς αποχώρηση, ο Δημήτρης ως κάτοχος του βέτο αμέσως την έσωζε και έτσι την κρατούσε μέσα στο reality.

Ωστόσο, την περασμένη εβδομάδα δημιουργήθηκε μια ένταση μεταξύ τους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απομακρυνθούν.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Κεχαγιάς ξεκαθάρισε στη Σοφία πως δεν μπορεί να τη δει φιλικά

Παρόλα αυτά, μετά το live της παρασκευής, η σχέση τους αναθερμάνθηκε και ήρθαν πάλι κοντά.

Ο Δημήτρης και η Σοφία το χθεσινό βράδυ κοιμήθηκαν μαζί στο δωμάτιο του αρχηγού με τα πειράγματα να είναι πολλά. Ωστόσο, δεν έγινε κάτι παραπάνω. Φωτιά βάζουν και οι τρυφερές στιγμές Χριστίνας και Παναγιώτη!

Πριν από λίγη ώρα στο live streaming προβλήθηκαν κάποια πλάνα από την ώρα που και οι δύο ήταν στο δωμάτιο των αγοριών και ο ένας δεν άφηνε τον άλλον από την αγκαλιά του.

Δανέζη κεχαγιάς φιλιά
Δανέζη κεχαγιάς

Big Brother αποκλειστικό - Αυτός είναι ο νέος αρχηγός της εβδομάδας

Πριν ακόμα ξεκινήσει η νέα εβδομάδα με νέα επεισόδια, σας έχουμε ένα σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Big Brother και για το ποιος πρόκειται να είναι ο νέος αρχηγός στο σπίτι. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη...

Μετά την αποχώρηση του Βλαδίμηρου στο live της Παρασκευής, ο κλοιός στενεύει μέσα στο σπίτι και όλοι οι παίκτες αισθάνονται ότι απειλούνται. Οι δοκιμασίες είναι όλο και πιο απαιτητικές και όλοι διεκδικούν με σθένος την ασυλία προκειμένου να εξασφαλίσουν μία εβδομάδα ακόμα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Αυτός είναι ο νέος αρχηγός στο σπίτι του Big Brother

Παρόλο που την προηγούμενη εβδομάδα οι παίκτες ψήφισαν αναδεικνύοντας τον Δημήτρη Κεχαγιά ως νέο αρχηγό του σπιτιού, η διαδικασία επαναπροσδιορίζεται και ο αρχηγός βγαίνει και πάλι μέσα από μία απαιτητική δοκιμασία.

Αυτή την εβδομάδα οι παίκτες θα κληθούν να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν την αρχηγεία, αυτή που τελικά θα τα καταφέρει ωστόσο θα είναι η Ραΐσα.

Μετά τη νίκη της μάλιστα, θα τα βάλει με τον Χρήστο Βαρουξή γιατί δεν της έδωσε συγχαρητήρια που τα κατάφερε.