Ελεονώρα Ζουγανέλη: Γεμάτο κρύσταλλα Swarovski το νυφικό της - Όλες οι φωτογραφίες από τον γάμο

Έκλεψε όλα τα βλέμματα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελεονώρα Ζουγανέλη: Γεμάτο κρύσταλλα Swarovski το νυφικό της - Όλες οι φωτογραφίες από τον γάμο

Ο γάμος της τραγουδίστριας Ελεονώρας Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου, έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας αυτό το Σαββατοκύριακο, με την Ελεονώρα να λάμπει μέσα από την δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη την πιο όμορφη μέρα της ζωής της.

Επέλεξε να ντυθεί στα λευκά στον υπέρλαμπρο γάμο της στις Σπέτσες με δημιουργία CELIA KRITHARIOTI. Το υπέροχο ολόλευκο νυφικό αποτελούνταν από μεταξωτό ταφτά και κουάφ κεντημένη στο χέρι από κρύσταλλα Swarovski σε απαλό γαλάζιο και crystal.

Στο pre-wedding party η Ελεονώρα Ζουγανέλη επέλεξε επίσης ένα Celia Kritharioti Couture νυφικό από γαλλική δαντέλα με ένα open back σχέδιο, μαγνητίζοντας τους καλεσμένους.

To νυφικό της Ελεονώρας ήταν σύγχρονο και απέφυγε την δαντέλα, την οποία είχε προτιμήσει στο pre wedding πάρτι. Οι πτυχώσεις και οι όγκοι παραπέμπτουν σε vintage inspired κομμάτι που ταιριάζει απίστευτα με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της τραγουδίστριας. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά είχε "πέσει" το διαδίκτυο από τις φωτογραφίες του παραμυθένιου γάμου του ζευγαριού!

Έκανε το πρώτο της story ως παντρεμένη και ήταν αυτό ακριβώς που περιμέναμε να δούμε. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη χαμογελαστή και τρισευτυχισμένη ποζάρει με το νυφικό της στην αγκαλιά του αγαπημένου της και ευχαριστεί τον κόσμο και τους θαυμαστές της και followers για τα σχόλια και τις ευχές.

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Ελεονώρα Ζουγανέλη γάμος

Ελεονώρα Ζουγανέλη νυφικό

Ζουγανέλη - Δημητρίου: Όλες οι λεπτομέρειες του παραμυθένιου γάμου!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Σπύρο Δημητρίου. Ο γάμος του ζευγαριού τελικά δεν αναβλήθηκε, αλλά αντιθέτως πραγματοποιήθηκε στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στις Σπέτσες.

Η γαμήλια τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Στην εκκλησία έφτασε πρώτα ο γαμπρός και στη συνέχεια η νύφη όπως άλλωστε προβλέπουν και τα έθιμα. Και οι δυο έφτασαν στο εκκλησάκι με καϊκι όπως άλλωστε και οι λιγοστοί καλεσμένοι τους.

Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρόν ήταν ο Πάνος Μουζουράκης με τη σύντροφό του Τζίνα Βαρελά, η μάνατζερ της ερμηνεύτριας Κατερίνα Παπαδοπούλου καθώς και η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνοδευόμενη από τον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, κατέβηκε από το καΐκι με τη συνοδεία μουσικών οργάνων. Γι' αυτή την ιδιαίτερη ημέρα, η γνωστή τραγουδίστρια διάλεξε ένα ρομαντικό λευκό νυφικό με πέπλο, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Αποτελούνταν από μεταξωτό ταφτά και κουάφ κεντημένη στο χέρι από κρύσταλλα Swarovski σε απαλό γαλάζιο και crystal.

Στο pre-wedding party, η Ελεωνόρα επέλεξε, επίσης, ένα Celia Kritharioti Couture νυφικό από γαλλική δαντέλα με ένα open back σχέδιο, μαγνητίζοντας τους καλεσμένους. Η επιλογή του οίκου για τη δημιουργία του νυφικού φορέματος δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια έχει ντύσει μερικές από τις πιο διάσημες νύφες. Δείτε εδώ τις πρώτες φωτογραφίες από την τελετή.

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας, με τη σύζυγο και συνάδελφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου και η Σάννυ Μπαλτζή. Η γνωστή μουσικοσυνθέτης διάλεξε ένα μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες δαντέλας και διαφάνειες στο τελείωμα αλλά και τα μανίκιαζουγανέλη γάμος

Στη διάρκεια του μυστηρίου και οι δυο έλαμπαν από ευτυχία, αφού το χαμόγελο δεν έλειπε στιγμή από το πρόσωπό τους. Αμέσως μετά το τέλος του γάμου, στήθηκε ένα μικρό γλέντι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, με το νεόνυμφο ζευγάρι να χορεύει τον πρώτο του χορό με ένα παραδοσιακό νησιώτικο τραγούδι.

Στη συνέχεια, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου κατευθύνθηκαν προς την άμαξα που τους περίμενε, προκειμένου να τους μεταφέρει στο χώρο της δεξίωσης.